Johnny Deppo 16 - metė dukrelė neišvengė kritikos strėlių dėl išvaizdos (FOTO)

Daugeliui žinoma, jog prancūzaitės garsėja puikiu bei išlavintu stiliaus ir grožio pojūčiu. Ne išimtis - ir prancūzų dainininkė bei aktorė Vanessa Paradis, kurios dukrelė Lily - Rose Depp šiuo metu jau šešiolikmetė panelytė.

Lily - Rose tėvelis - garsusis aktorius Johnny Deppas, kuris savo dukrą labai myli ir dažnai leidžia laiką kartu su ja. Lily šiuo metu gyvena tarp dviejų žemynų, mat laiką leidžia ir JAV, ir gimtojoje Europoje.

Prieš kelias dienas Lily buvo pastebėta naujo filmo premjeroje Niujorke. Modeliu dirbanti mergina į premjerą atvyko kartu su drauge. Jaunų ir linksmų merginų tiesiog nebuvo galima nepastebėti - Lily draugė buvo pasipuošusi ekstrevagantišku kailiniu džemperiu, o štai Lily įvaizdyje į akis krito jos ryškus makiažas.

Lily Rose su drauge
Lily Rose su drauge
Vida Press

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Mėlynus šešėlius pasirinkusi gražuolė aktorių dukra kai kurių gerbėjų teigimu visai prašovė į šalį. Juk jai - tik šešiolika metų, todėl toks rėkiantis makiažas visai netinka tokiai jaunutei merginai. Anot kritikų, Lily kur kas labiau tinka natūralesnis makiažas, pavyzdžiui, štai toks:

Lily Rose
Lily Rose
Vida Press

Žinoma, Lily - tokio stulbinančio grožio mergina, jog tariamos išvaizdos klaidos tiesiog nublanksta prieš jos natūraliai dailius bruožus.

Lily dar labai jauna, todėl drąsiai gali eksperimentuoti tiek su aprangos variantais, tiek su makiažu. Kiap manai tu?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis