Žvaigždės, kurios be makiažo atrodo geriau (FOTO)

Makiažas merginas puošia... tačiau ar visas? Yra žvaigždžių, kurios po storais makiažo sluoksniais atrodo kur kas prasčiau nei nenaudodamos nė lašo kosmetikos.

Kas tos laimingosios?

Adriana Lima - garsusis modelis ne tik nesibodi savo Instagramo paskyroje pasirodyti be makiažo, bet dar ir nuolatos fotografuojasi sporto salėje. Įraudęs veidas ir prakaito lašai nepaverčia jos baisuokle. Priešingai, tokiomis nuotraukomis ji motyvuoja sportuoti ir sveikai gyventi! Kita vertus, gražiam žmogui tinka ir pūkai plaukuose..

Adriana Lima
Adriana Lima
Instagram nuotr.@adrianalima

Adriana Lima
Adriana Lima
Instagram nuotr. @ adrianalima

Beyonce. Įžymioji atlikėja turi puikius genus, todėl be makiažo ji atrodo dar žavingesnė nei su juo. Natūralus jos grožis atsispindi valiūkiškame žvilgsnyje ir natūralioje šypsenoje.

Beyonce su makiažu:

Beyonce
Beyonce
Vida Press

Beyonce be makiažo:

Beyonce
Beyonce
Instagram nuotr. @beyonce

Cindy Crawford. Kultinis modelis, kuriam šiuo metu jau keturiasdešimt devyneri, atrodo taip puikiai, jog gausybės makiažo sluoksių jai visai nereikia. Regis, ji puikiai tai žino, nes net išėjusi į gatvę, kur jos laukia pulkai fotografų, Cindy nesibaimina pasirodyti be makiažo.

Cindy su makiažu:

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

Cindy be makiažo:

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

Demi Lovato. Kam jau kam, bet atlikėjai Demi Lovato ryškus makiažas tikrai ne itin tinka. Jis paverčia ją kiek vulgaroka. Demi, matyt, tai žino, mat jos Instagramo paskyra tiesiog lūžta nuo jos asmenukių, kuriose ji - be lašelio kosmetikos. Demi be makiažo atrodo mielesnė ir jaunesnė!

Demi su makiažu:

Demi Lovato
Demi Lovato
Vida Press

Demi be makiažo:

Demi Lovato
Demi Lovato
Instagram nuotr. @ddlovato

Demi Lovato
Demi Lovato
Instagram nuotr. @ddlovato

Kylie Jenner. Niekam ne paslaptis, jog realybės šou žvaigždė Kylie neaplenkė plastikos chirurgų kabinetų. Galbūt dėl to ji drąsiai fotografuojasi be makiažo? Kaip bebūtų, ir be makiažo ji atrodo puikiai. Kai turi tokią natūraliai tviskančią odą... Kodėl jos neįamžinti?

Kylie be makiažo:

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Instagram nuotr.

Kylie su makiažu:

🐱 eyes

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 17, 2015 at 11:41am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis