Madonnos dukra elgiasi taip, jog baisisi net mama (FOTO)

Madonnos dukra, aštuoniolikmetė Lourdes Leon tikrai nėra ta, kuri sėdėtų užsidariusi namuose. Priešingai, ji savo elgesiu viešumoje stebina ne tik visą pasaulį, tačiau ir savo garsiąją mamą.

Lourde - tikras paauglės maištininkės pavyzdys. Šiuo metu močiutiška plaukų spalva plaukus nusidažiusi paauglė ne tik smagiai leidžia laiką su draugais, dalyvauja vakarėliuose, bet ir... pažeidžia įstatymus.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Naujausia su Lourde susijusi žinia - mergina užfiksuota drąsiai gerianti alkoholinį gėrimą viešumoje. Ir ne bet kur, o savo mamos koncerte! Toks Lourdes elgesys papiktino ne tik atsakingus už viešąją tvarką asmenis, bet ir pačią Lourdes mamą. Juk Lourdes pagal JAV galiojančius įstatymus alkoholio negali gerti dar trejus metus!

Viskas vyko pačios Madonnos koncerte, scenos priekyje, tiesiai mamai prieš akis! Lourdes su grupele draugų nevaržydama savęs linksminosi ir visai nepaisė, jog ją kažkas fotografuoja.

Jau nebesuskaičiuotume, kiek kartų Lourdes yra pakliuvusi žiniasklaidos akiratin dėl savo blogų įpročių - garsiosios mamytės dukrelė jau nuo penkiolikos metų rūko cigaretes, todėl ne kartą buvo paparacių pagauta su cigarete rankoje.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Belieka tikėtis, jog blogi Lourdes įpročiai tėra paaugliškas maištas ir subrendusi ji taip nebesielgs. Žinoma, jos mamos karjera, kad ir kokia įspūdinga, taip pat buvo paženklinta skandalų. Galbūt būtent todėl Madonna taip stengiasi apsaugoti savo dukrą nuo įvairiausių negandų.

Ar jai pavyks? Parodys Lourdes elgesys ateityje.

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Lourdes Leon
Lourdes Leon
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis