Naujas veidas: ant raudonojo kilimo debiutavusi garsaus aktoriaus dukra nustebino savo apranga(FOTO)

Tikriausiai sunkiai surastume žmogų, niekada negirdėjusį apie aktorių Johnny Deppą. Daugybėje filmų pasirodęs aktorius jau ne vieną dešimtmetį tituluojamas kaip vienas geriausių savo profesijos atstovų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tačiau pastarosiomis dienomis internetas apie garsųjį aktorių ūžia ne dėl naujo vaidmens ar skandalų, bet dėl pirmą kartą ant raudonojo kilimo pasirodžiusios jo ir aktorės bei dainininkės Vanessos Paradis dukros Lily-Rose Melody Depp. 15-metė kartu su mama pasirodė mados namų „Chanel“ pristatyme pasipuošusi būtent „Chanel“ drabužių deriniu.


Vida Press nuotr.

Lily-Rose vilkėjo „pieštuko“ tipo sijoną žemiau kelių, o prie jo priderino trumpą palaidinę, apnuoginusią liemenį ir pečius. Internete iškart pasipylė dvigubi komentarai: vieni gyrė „Chanel“ mūza dažnai tituluojamos Vanessos Paradis dukros stiliaus pojūtį, kiti teigė, kad tokia atvira apranga 15-metei yra netinkama.


Vida Press nuotr.

Taip pat pasirodė nuomonių, kad Lily-Rose jau greitai gali tapti geidžiamiausiu mados pasaulio veidu ir prisijungti prie naujos modeliais tapusios auksinio jaunimo kartos, kuriai priklauso įžymybių atžalos Kendall Jenner, Hailey Baldwin, Gigi Hadid ir Dylan Penn. Panašu, kad raudonojo kilimo naujokė paveldėjo geriausius garsiųjų tėvelių genus!


Johnny Deppas. Vida Press nuotr.


Vanessa Paradis 1992 metais. Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis