Skandalingasis Justinas Bieberis – bene seksualiausioje metų reklamoje(FOTO+VIDEO)

20-metis Justinas Bieberis – viena skandalingiausių jaunųjų žvaigždžių. „YouTube“ savo karjerą pradėjęs vaikinas vis įsivelia į nemalonumus, nuolat bando susigrąžinti Selenos Gomez meilę iš šokiruoja drąsiausiomis „Instagram“ nuotraukomis.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

O štai šiandien Justino vardas vėl sudrebino internetą. Ne, dainininkas nepateko į didelę bėdą, priešingai, jis tapo „Calvin Klein“ apatinių reklaminiu veidu ir nusifilmavo itin seksualioje reklamoje kartu su modeliu Lara Stone.

Vida Press

Dainininkas ir 11 metų vyresnė manekenė reklaminiame klipe elgiasi itin aistringai, reklamoje netrūksta ir itin pikantiškų momentų. Justinas Bieberis apatinių reklamoje sugebėjo pademonstruoti ir savo būgnininko talentą, tiesa, klipas nufilmuotas taip, kad tik pačioje jo pabaigoje paaiškėja, kad paslaptingasis būgnininkas – pats Justinas, didžiąją reklamos dalį dainininko veidas nerodomas.

Vida Press

Internete iškart pasipylė komentarai, kad ši reklama – itin vulgari, tačiau „Calvin Klein“ apatinių reklaminės kampanijos jau ne pirmą kartą šokiruoja. Štai aktorius Markas Wahlbergas 1992-aisiais pozavo garsiųjų apatinių reklamai akivaizdžiai laikydamasis sau už tarpkojo, o kitame kadre prie jo glaudėsi tik kelnaitėmis (žinoma, „Calvin Klein“) mūvinti Kate Moss.

Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis