16-metės Kardashian klano atstovės grožis - plastikos chirurgų nuopelnas?(FOTO)

Kardashian klano atstovai, o ypač - atstovės, garsėja savo perdėtu rūpinimusi savo išvaizda. Nuolatinės dietos, plaukų priauginimai, lazerio procedūros ar net plastinė chirurgija - šeimynai jokia ne naujiena. Išskirtinai ryškių bruožų šeimos merginos akylai tyrinėjamos žurnalų nuotraukose, kur bandoma surasti ženklų, kad visgi tokia išvaizda - dirbtinė.

Vyresniosios klano atstovės Kourtney ir Kim yra prisipažinusios, kad prie jų grožio nemenkai prisidėjo chirurgo skalpelis: Kourtney jauname amžiuje didinosi krūtinę, o Kim nevengia jauninamųjų botokso injekcijų.

Tačiau visai neseniai dirbtinio grožio manija pradėta įtarinėti ir pati jauniausia, vos 16 metų sulaukusi Kardashian klano atstovė Kylie Jenner. Australijos žurnale „OK!Magazine“ buvo išspausdinta publikacija, kurioje du amerikiečiai plastikos chirurgai ieškojo plastinių operacijų pėdsakų. Jie teigė, kad Kylie nosis buvo susiaurinta, lūpos padidintos, o dėl ryškaus antakių linkio „kaltas“ botoksas.

Jaunoji žvaigždė tokių kaltinimų neištvėrė. Savo „Twitter“ paskyroje mergina parašė: „Šitos plastinių operacijų paskalos mane labai skaudina ir žeidžia. Jeigu užmiršot, tai man vos 16...“, - pareiškė Kylie.

O kurios įžymybės vis gi ryžosi plastinei chirurgijai itin jauname amžiuje? Skaityk čia:

„Plastmasinis“ grožis: įžymybės, jauname amžiuje pasidariusios plastines operacijas(FOTO)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis