HOROSKOPAS KARŠTAJAM SAVAITGALIUI

Peržvelk orų prognozes - oras nusimato nuostabus, todėl namie tikrai nesėdėk! Gamta, draugės, jūra, juokas, simpatijos, skanus maistas, saulė - vasarą viskas, kas geriausia ir smagiausia!

AVINAS. Savaitgalį lengvai pereisi nuo vienos srities prie kitos – protas bus aiškus, skaidrus, galvoje kunkuliuos idėjos. Tai nereiškia, kad visi sumanymai bus vertingi, geriau pasirinkti vieną veiklos kryptį ir ten sutelkti savo energiją. Sekmadienį žvaigždės tau pataria nekelti sau grandiozinių užduočių, reikalavimų – nei sau, nei kitiems.

JAUTIS. Savaitgalį aplinkybės klostysis taip, kad nebus kada atsipalaiduoti ir veikti tai, ko norisi ar kas atrodo reikalinga. Priešingai – teks šokti pagal svetimą dūdelę ir paklusti taisyklėms, kurios galiausiai pasidarys visiškai priimtinos.

DVYNIAI. Savaitgalį laimė – tavo rankose, tiksliau – galvoje. Žvaigždės tvirtina, kad savo minties galia sugebėsi pakeisti aplinkinį pasaulį. Dėl kažko abejoji, graužia nepasitikėjimas? Pasakyk sau – aš viską sugebu. Stinga energijos? Atsistok prieš veidrodį ir garsiai pasakyk, kad energijos ir entuziazmo – su kaupu.

VĖŽYS. Būk pasiruošusi netikėtumams, ne sgali užklysti jau senokai matytas žmogus. Savaitgalį negalėsi net prisėsti, mat veiksmo bus iš tiesų nemažai. Daugelis norės su tavimi pasimatyti, tačiau tu tam neturėsi laiko. Būsi paskendusi rūpesčiuose. Nuo jų, deja, negali pabėgti ir savaitgaliais...

LIŪTAS. Savaitgalį tau patartina paieškoti kelio jei ne į žmonių širdis, tai bent į protą. Tie, kurių nuomonė tau svarbi, šiandien sugebės įvertinti naujus tavo sumanymus ir nestandartinį mąstymą. Taigi negaišk laiko – jei nori pademonstruoti intelektą, drąsiai ženk pirmyn.

MERGELĖ. Savaitgalį žvaigždės pataria vengti per didelio dėmesio iš aplinkinių pusės. Šiandien ne tokia diena, kad sugebėtumėte pademonstruoti save iš palankiausios pusės, tad jei tik įmanoma palaukti, laukite. Bet savaitgalis puikus apmąstymams, padėsi pagrindus būsimai sėkmei.

SVARSTYKLĖS. Savaitgalis palankus nestandartiniams sprendimams ir ryžtingiems, bet apgalvotiems veiksmams. Nors disciplinos požiūriu ši diena ne pati geriausia, bet rezultatai gali būti labai puikūs. Svarbiausia – nespausti aplinkinių, jiems neįkyrėti, palikti jiems pasirinkimo laisvę. Savaitgalį tokia politika tikrai pravers.

SKORPIONAS. Žvaigždės žada, kad sekmadienis bus ramus, tylus. Tokią dieną palanku atlikti generalinę tvarką, surikiuoti mintis. Kaip įmanydami venkite ginčų su bičiuliais ir artimaisiais – galimi nesusipratimai, dėl menkniekio gali įsiplieksti didžiulis barnis.

ŠAULYS. Neleisk užvaldyti emocijoms - verčiau būk stabilesnė, mažiau nervinkis. Rask laiko pabūti su šeima ir artimiausiais draugais. Nebijok išsakyti to, kas seniai kirba tavo širdyje. Jei šį savaitgalį neišsakysi to, kas tau svarbu, po to gali būti per vėlu.

OŽIARAGIS. Jei galvoji šį savaitgalį pradėti ką nors, galvok iš naujo. Dabar yra laikas, daugiau skirtas pabaigoms, nei pradžioms ir dalykų, kurie jau egzistuoja ir vyrauja tavo gyvenime, atnaujinimui. Tavęs laukia gražus savaitgalis. Stenkis vengti pokalbių apie mokslus – ypač su tais, su kuriais tave sieja studijų reikalai – ir viskas bus gerai.

VANDENIS. Savaitgalį bus daug progų nuveikti kažką naudingo sau ir aplinkinių labui. Įkvėpsi draugaus savo novatoriškomis idėjomis, būsi tarsi energijos šaltinis. Koją pakišti gali arogancija. Nemanyk, kad esi geresnis už kitus, tiesiog be pasipūtimo džiaukis savo sėkme.

ŽUVYS. Savaitgalį labai norėsis bendrauti. Ir ne bet kaip – paviršutiniški pokalbiai netenkins, norėsis nuoširdumo, supratimo, palaikymo. Jei nori kokį žmogų pažinti geriau, žvaigždės pataria šito neatidėlioti ir šiandien pat imtis veiksmų: pakviesti susitikti, pasidomėti, kuo tas žmogus gyvena, apie ką galvoja, ko siekia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis