Sužinok, koks jo Zodiakas: tai pasakys, mylės amžinai ar išduos

Įsižiūrėjai simpatišką vaikiną, pradėjote bendrauti, tačiau nežinai, ko gali iš jo tikėtis? Siūlome pasmalsauti, kaip gi myli skirtingų Zodiako ženklų atstovai, galbūt tai tau padės sėkmingai išsirinkti, o gal... nesuklysti renkantis.

AVINAS

Tiesmukiškas, ryžtingas ir drąsus – taip galima apibūdinti Avinus. Jie savo šiltus jausmus rodo labai vyriškai: vežioja patinkančią merginą automobiliu (kad ir į kirpyklą ar pirkti naujų batų), pasirūpina vakariene, atlieka už ją nemalonius darbus, po sunkios dienos sugeba praskaidrinti nuotaiką. Tačiau nedera pamiršti, kad Avinai nori visko čia ir dabar, todėl jei mergina ilgą laiką nepasiduoda jo vilionėms arba akivaizdžiai renkasi tarp jo ir kito vaikino, tai Avinui – didžiausias įžeidimas, jis nepakęs jokių konkurentų ir abejonių. Šio ženklo vaikinai pasižymi pavydo jausmu bei nekantrumu, tačiau nevalia užmiršti, kad giliai širdyje Avinas – itin dosnus, žinoma, tik tai vienintelei.

JAUTIS

Lėti ir kantrūs Jaučiai toli gražu nėra linkę stačia galva pasinerti į meilės jūrą. Jie gali kantriai laukti tos vienintelės, o ir jai pasirodžius horizonte neskubės dėl jos aukoti visko, ką turi. Apskritai Jaučiai – ganėtinai taupūs, netgi šykštūs, todėl nesitikėk iš šio ženklo vaikino brangių dovanų, bent jau draugystės pradžioje. Jie verčiau dovanos ne gėles, o savo dėmesį, Jaučiui galėsi visą naktį pasakoti apie savo problemas ir nerimą, jis patinkančią merginą tikrai sugebės paguosti. Nors paprastai Jaučiai pasižymi ištikimybe, tačiau pastebėję gatvėje gražią merginą akimirkai tave gali ir pamiršti...

DVYNIAI

Dvyniai myli žodžiais, todėl jei jau patraukei šio ženklo atstovo akį, gali tikėtis meilės laiškų, žinučių, skambučių vidury nakties, šie vaikinai tiesiog dievina bendravimą! Tačiau nenustebk, jei savaitę kasdien žinutes tau rašęs jis netikėtai dings keletui dienų. Dvynius dažniausiai visą gyvenimą lydi noras turėti ne vieną, bet du jiems svarbius dalykus: du automobilius, du augintinius, du ar daugiau vaikų, ir, gaila, bet ir dvi mylimąsias... Žinoma, tai nereiškia, kad jei jau tavo vaikinas yra gimęs po Dvynių ženklu, tau reikėtų pradėti ieškoti ir kitos jo merginos, tačiau polinkį dairytis į kitas jis turės. Dažniausiai jis sunkiai iš savo gyvenimo „išbraukia“ žmones, todėl yra linkęs palaikyti ryšius su savo buvusiomis merginomis. Nenuostabu, kuri mergina norėtų nutraukti ryškius su žavingu ir mokančiu apžavėti Dvyniu...

VĖŽYS

Po Vėžio ženklu gimę vaikinai yra linkę daryti viską atvirkščiai, todėl ir kelią į tavo širdį jis rinksis toli gražu ne tiesiausią. Patikusiai merginai jis gali rodyti draugišką dėmesį ištisus mėnesius slapčia jau planuodamas jūsų vestuves. Taip, Vėžiai – tikri keistuoliai, jie yra linkę daug svajoti, kurti planus, nors aplinkiniai, kurie tuose planuose gauna svarbią rolę, apie tai nė nenutuokia. Vėžiai – ganėtinai sentimentalūs, jie mėgsta saugoti mielus mažmožius (bilietus į pirmą kartu pamatytą filmą, kavinės, kurioje pirmą kartą kartu gėrėt kavą, servetėlę ir t.t.). Taip pat po Vėžio ženklu gimusiems vaikinams vienas svarbiausių dalykų yra šeima. Todėl nepyk, jei jis atšauks planus su tavimi vien tam, kad padėtų mamai sutvarkyti namus. Neliūdėk, jei jo ketinimai rimti, jis greitai tave pristatys savo šeimai ir tuomet jam nebereikės plėšytis tarp tavęs ir namiškių.

LIŪTAS

Liūto ženklo vaikinai visuomet galvoja, jog jie – tikri karaliai ir būti jo mergina – didžiausia laimė ir privilegija. Jie tiesiog įsitikinę, kad bet kuri mergina turėtų šokinėti iš laimės, jei jau Liūtas parodė jai dėmesį. Tačiau neskubėkite Liūtų teisti: jei jau šie išrankieji randa savo vienintelę, apipila ją dovanomis, gėlėmis ir dėmesiu. Taip, jiems svarbu, kad mergina būtų išskirtinė, arba bent jau tokia, kurios pavydėtų visi jo draugai, tačiau likęs su ja dviese Liūtas tampa meiliu kačiuku, kuriam reikia švelnumo ir meilės. Leisk jam galvoti, kad jis – padėties šeimininkas, ir tau neteiks patirti nė vieno konflikto.

MERGELĖ

Pedantiškieji po Mergelės ženklu gimę vaikinai merginoms yra itin kritiški ir išrankūs. Todėl jei jau nusišypsojo laimė Mergelę sužavėti – sveikiname, įveikei sunkų šio ženklo atstovų atrankos testą! Tačiau tikri išbandymai tik prasideda: Mergelės mėgsta reikšti savo nuomonę, todėl jis komentuos (ar bandys pakeisti) ne tik tavo aprangos stilių, bet ir eiseną ar išmaniojo telefono modelį... Bet nemanyk, kad Mergelės tik kritikuoti sugeba, šio ženklo vaikinai mokės ypatingai parodyti savo šiltus jausmus, jie, priešingai nei daugelis kitų ženklų atstovų, nepabūgsta netikėtumų bei problemų, taip pat yra linkę aukoti savo laimę vardan mylimosios gerovės.

SVARSTYKLĖS

Amžinai balanso ieškančios Svarstyklės – „kietas riešutėlis“ bet kuriai merginai. Šio ženklo atstovai yra tikri romantikai, jiems būdinga daugiau kalbėti nei veikti. Jie gali ištisas savaites kurti planus, kaip pakviesti merginą į pasimatymą ir sužavėti ją savo poelgiais, o pasimatymui atėjus taip ir neišdrįsti jos pabučiuoti (nors ruošėsi tam ne vieną vakarą). Svarstyklių ženklo atstovas dažnai idealizuos savo mylimąją, stengsis nepastebėti jos trūkumų, nes iliuzija jam daug saldesnė už realybę. Tačiau nedera pamiršti, kad Svarstyklių simbolis – balansas, todėl jis norės, kad ir mergina jam atsakytų tuo pačiu. Jis suorganizavo netikėtą išvyką į gamtą? Dabar tavo eilė jį nustebinti. Išvirei jam skanią vakarienę? Jis atsidėkos tau sutvarkydamas namus ar išmaudydamas šunį. Svarstyklių vaikinai įsitikinę, kad sėkmingų santykių pagrindas – lygybė, todėl jis nejaučia būtinybės kasdien vaidinti riterį, kurio misija šioje žemėje – tik rūpintis savo mergina.

SKORPIONAS

Šio ženklo vaikinai – tikri tyrinėtojai, todėl nenustebk, kad net akivaizdžiai matydama, jog Skorpionui patinki, nesulauksi iš jo jokio ženklo. Šie vaikinai mėgsta įsitikinti, jog mergina tikrai verta jų dėmesio, o tuomet pradeda intensyvią „ataką“: skiria jai visą savo laiką, jėgas bei dėmesį. Daugelį merginų toks elgesys išgąsdina, nenuostabu, kad Skorpionai tituluojami „meilės keistuoliais“, tačiau jei atlaikysi šį jų išbandymą, tikėtina, kad Skorpiono gyvenime liksi ilgam. Šio ženklo vaikinai – ištikimi, tačiau tikrai ne pasiaukojantys. Jei Skorpionas pajuto, kad jausmai blėsta, jis be jokių įžangų santykius nutrauks.

ŠAULYS

Spontaniškieji Šauliai pirmiausiai daro, o tik tuomet pagalvoja. Šie vaikinai panašiai elgiasi ir meilės fronte: jie gali iš karto pradėti kovą dėl patikusios merginos dėmesio, net nežinodami jos vardo ir ar ji turi vaikiną... Šio ženklo atstovai dažniausiai yra optimistai, kurie kiekvienoje situacijoje ieško gerosios pusės, jiems nebūdinga pasiduoti nepasiekus tikslo. Tiesa, kartais Šauliai gali elgtis vaikiškai ir supykti dėl mažmožių. Taip pat labai svarbu neriboti jo laisvės!

OŽIARAGIS

Astrologai mėgsta sakyti, kad Ožiaragio vaikinai labiau rūpinasi ne savo merginos hobiais, o jos tėvų padėtimi ir kilme. Šiame teiginyje yra tiesos: Ožiaragiai nuolat galvoja apie ateitį, todėl net ir meilėje siekia šiokios tokios naudos. Jie nelinkę pasiduoti spontaniškiems jausmams, užuot pasikliovę širdimi, jie klausys proto balso ir rinksis parankiausią partnerį. Dažniausiai šio ženklo atstovus traukia ramios, patikimos „geros mergaitės“, šalia kurių jie jausis saugūs. Nemanykite, kad Ožiaragiai – tik šalti naudos ieškantys robotai. Toli gražu, jų širdyje yra vietos romantikai, tačiau jų niekuomet nepalieka ir proto balsas. Ožiaragiai anksti subręsta, todėl jų nežavi jaunatviškas maksimalizmas ir dramatiškumas, dažnai šio ženklo vaikinai renkasi vyresnes merginas, nes jie ieško pastovumo ir rimtų santykių, o ne audringų romanų.

VANDENIS

Vandeniai – tikri flirtuotojai, turintys daug seksualinės energijos. Merginų dėmesio ir kompanijos jiems reikia kaip oro, jie galantiškai elgsis tiek su konsultante drabužių parduotuvėje, tiek su tavo močiute, svarbu, kad sulauktų komplimentų iš silpnosios lyties atstovių. Vandeniai padarys viską, kad apsuktų merginai galvą, ir, žinoma, neilgai trukus nusiviliotų ją į lovą. Idealūs santykiai Vandeniams yra tokie, kuriuose nėra rutinos, partneriai nuolat stebina vienas kitą (kartais net pasitelkdami neištikimybę...). Jeigu tik Vandenis pajus nuobodulį, jis tikrai nedės pastangų santykiams atgaivinti, verčiau jau skirs savo jėgas naujos merginos paieškoms. Tačiau jei jau jis įsimyli, gali dėl tos vienintelės atsisakyti patogaus gyvenimo ir paminti principus.

ŽUVYS

Svajokliai ir romantikai – taip galima apibūdinti Žuvų ženklo vaikinus. Meilė – varomoji jų gyvenimo jėga. Jie gali vieni pirmadienio vakarą eiti į kiną žiūrėti romantinės komedijos ir braukti ašarą nuotakai ekrane tariant „taip“. Žuvų ženklo vaikinai geriau nei bet kas kitas žino, ką reiškia meilė be atsako, jie yra likę įsižiūrėti tas, kurios arba nekreipia į juos dėmesio, arba ilgainiui atstumia savo desperatiškumu. Po Žuvų ženklu gimę vaikinai yra itin jautrūs, ignoruojantys realybę ir gyvenantys svajonių pasaulį. Dažnai šio ženklo atstovai pasirenka menininko kelią, kuris duoda leidimą be baimės reikšti savo polinkį svajoti ir dramatizuoti. Jei jau Žuvys įsimyli, dėl meilės gali aukoti viską, kuo santykiai labiau komplikuoti, tuo geriau! Jiems svarbu jausti, kad jų meilė – ypatinga, kad tik jie gali elgtis spontaniškai ir taip, kad kada nors apie jų jausmus būtų sukurtas filmas. Mažas trūkumas – kartais Žuvų ženklo vaikinams svarbiau savo meilę įrodinėti ne merginai, o aplinkiniams, nes būtent jų nuomonė Žuvims labai svarbi. Jei jau įsimyli, Žuvų ženklo vaikinas apie tai praneš visiems draugams, sukurs 3 dainas ir, dar geriau, savo meilę pavers socialinių tinklų sensacija...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis