HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (11 03 - 11 05)

Štai ir lapkritis! Ką mums yra paruošęs šis pirmasis savaitgalis?

Avinas. Nepatekite į savigailos spąstus. Gali norėtis niūrinėti, kol kažkas pastebės tai ir paklaus, kas negerai. Jeigu niekas to nepadarys, galite pradėti pykti ir netrukus pasijausti neturintys draugų. Jūsų nuotaika gali pablogėti, o išgirdę pagrįstą klausimą galite norėti atsikirsti. Būkite atidūs, kad nenučiuožtumėte žemyn šiuo slidžiu šlaitu.

Jautis. Galite jaustis vieniši ir izoliuoti, tarsi šalia nebūtų nieko, su kuo galima pasikalbėti. Jūsų bendravimas veikiau primins kalbos sakymą nei diskusiją. Galbūt pasijausite taip, lyg didžiąją laiko dalį kalbėtumėtės su savimi ir niekas iš tikrųjų jūsų nesiklauso. Nėra nieko blogo nei su jumis, nei su jūsų pašnekovu. Tiesiog dabar tokia fazė. Neįstrikite joje.

Dvyniai. Dvyniai gali jaustis taip, lyg negautų tiek dėmesio, kiek jiems reikia ar kiek jie jaučiasi užsitarnavę. Dėl to galite įsižeisti ant žmonių, iš kurių, jūsų manymu, turėtumėte tą dėmesį gauti. Labai tikėtina, kad dėl tokio požiūrio aplinkiniai mažiau trokš jus gelbėti. Kas nori būti šalia žmogaus, kuriam nuolat kažko trūksta ir kuris amžinai nelaimingas? Sutelkite dėmesį į save dar prieš tai, kai problemas sumesite kitiems ant galvų.

Vėžys. Jūsų gebėjimas prisitaikyti yra naudingas ta prasme, kad garantuoja didelę toleranciją nepatogiose situacijose. Vis dėlto, ši savybė kartais negali pasitarnauti taip, kaip norėtųsi. Galite vieną dieną suprasti, kad įstrigote sudėtinguose santykiuose ar netenkinančioje darbo vietoje, kadangi bijote naujovių. Nepamirškite, kad gyvenimas trumpas. Jeigu norite pagerinti savo situaciją, prisiimkite atsakomybę. Būkite iniciatyvūs.

Liūtas. Liūtai gali kitų poreikius iškelti aukščiau savųjų. Labai svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp egoistiškumo ir nesavanaudiškumo. Nereikia aukoti savęs vien tam, kad tarnautumėte kitiems. Labai svarbu negalvoti vien tik apie save, kaip ir apie tai, kaip jūsų veiksmai paveiks kitus žmones. Šį savaitgalį jūs galite jausti polinkį galvoti vien apie kitus. Tai gali kelti vien apmaudą ir išeikvoti jūsų emocinius ir fizinius resursus.

Mergelė. Mergelėms būtina išsaugoti disciplinuotumą. Išlaikykite savo ribas, kitaip galite įsivelti į kitų žmonių muilo operas. Gali atrodyti smagu savo problemų vengti įšokant į kažkieno kito gyvenimą, tačiau netrukus suprasite, kad papildomas bagažas ne tik apmokestinamas, bet ir nepadeda išspręsti jūsų pečius užgulusių problemų. Gali tekti aplinkiniams pasakyti „ne“, bet tai normalu. Labai svarbu atsižvelgti į savo poreikius.

Svarstyklės. Švarink savo aplinką. Puikus metas atsikratyti nereikalingų daiktų, kruopščiai susitvarkyti namus ir iš savo gyvenimo išmesti tai, kas tave vargina ir kuria tau slogią nuotaiką. Todėl padaryk savo sielai „generalinį tvarkymą“ ir pagalvok, kokie žmonės tave verčia jaustis nejaukiai arba elgiasi su tavimi nesąžiningai.

Skorpionas. Dabar jautiesi esanti neįveikiama. Nuo dabar tai tikrai bus spėliojimo ir, daugiausiai, pro šalį mėnuo. Šį savaitgalį nusimato linksmybės ir šiek tiek romantikos. Tik nieko per daug nesitikėk - planai iširs, o žmonės tave nuvils – tu gali būti viena iš jų. Kiek įmanoma, plauk pasroviui.

Šaulys. Šauliai turi stengtis, kad prasta nuotaika nesugadintų jų savaitgalio. Galite ypatingo linksmumo nejausti. Tai gali dramatiškai paveikti visus aplinkinius. Atkreipkite dėmesį į tai, kad jūsų nuotaika nebūtinai tiksliai atspindi realybę, net jeigu didžioji jūsų pasaulio dalis sukasi aplink jūsų nuotaiką ir dramatišką jos svyravimą dienos bėgyje.

Ožiaragis. Santykiuose gimusieji po Ožiaragių ženklu gali patirti šiokių tokių sunkumų, tad nesistenkite dirbtinai juokauti, jeigu tai nepavyksta natūraliai. Jūsų moto šį savaitgalį turėtų skambėti taip: „Jeigu neturite ką gražaus pasakyti, geriau nesakykite nieko“. Galbūt dėl toks teks savaitgalį palaikyti liežuvį už dantų, bet tai išeis į naudą. Jeigu reikia vienatvės, praleiskite savaitgalį vienumoje. Nesistenkite bendrauti, jeigu to nesinori.

Vandenis. Savaitgalį laimė – tavo rankose. Vien minties galia pajėgsi pakeisti aplinkinį pasaulį. Abejoji savo jėgomis? Pasakyk sau – viskas įmanoma. Galiausiai, kaip nusiteiksi, taip ir bus. Atsimink – pozityvios mintys greičiau pildosi. Sekmadienį vidinis pasaulis, fantazijos, atsiminimai ir svajonės susipins su realybe, nusitrins ribos. Keista, mistinė diena.

Žuvys. Aplinkiniai gali bandyti subtiliai su jumis bendrauti, tačiau Žuvys taip panirusios į savo problemas, kad gali to net nepastebėti. Galite jaustis taip, lyg vairuotumėte automobilį su užtrauktu avariniu stabdžiu. Jūs taip užsiėmę savo sklandžiu važiavimu, kad net nepastebite kitų kelyje esančių automobilių. Sustokite, atleiskite stabdį ir vėl važiuokite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis