HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (09 07 - 09 09)

Šį savaitgalį skirk ne poilsiui, o savęs tobulinimui, buvimui gamtoje. Gyvename tik kartą, tiesa?

Avinas. Savaitgalį žvaigždės pataria atidžiai stebėti viską, kas vyksta aplink – aplinkiniai kalbės apie svarbius dalykus. Šiandien turi progų gauti svarbios informacijos, išgirsti vertingą patarimą ar sulaukti puikios idėjos. Ateityje visa tai gali praversti, tad nesistenk atsidurti dėmesio centre – priešingai, būk dėmesingas, klausyk, mokykis, įsidėmėk.

Jautis.Savaitgalį rizikuoji pirma atkirpti, tik paskui devynis kartus pamatuoti. O juk vertėtų iš pradžių pamatuoti, bent kartą... Žvaigždės skatins veikti ryžtingai ir greitai, taip greitai, kad nespėsi apgalvoti situacijos. Taigi patarimas savaitgaliui – prieš kur nors veliantis bent suskaičiuok iki dešimties, įkvėpk, pagalvok ir ramia sąžine atidėk reikalą.

Dvyniai. Būk atidus, kad nepamirštum svarbių dalykų. Po nesėkmių periodo sėkmė ima šypsotis, kartais net gali būti sunku patikėti savo laime. Ypatingai palankios dienos – šis savaitgalis. Merkurijus padeda, Venera šypsosi, ko daugiau norėti. Gyvenime pagaliau įsivyraus darna ir harmonija.

Vėžys.Nepraloši, jei leisi sau atsipūsti. Planetos nepalankios naujų darbų pradžiai, dideliam aktyvumui. Nuolat patekdavai tarp dviejų ugnių, dabar metas atgauti ramybę, pailsėti, sutelkti jėgas, pabūti su savimi. Jei visgi yra reikalų, kuriuos reikia kuo greičiau užbaigti, skirk jiems kitą savaitę.

Liūtas.Savaitgalį noras bendrauti gali įgauti kraštutinę formą – plepėsi nesustodamas, žūt būt norėsi atsidurti dėmesio centre. Baisiau už alkį Liūtams bus informacijos badas. Su bet kuo, kas atsidurs šalia, Jautis bus pasirengęs (prašytas ar neprašytas) pasidalinti mintimis bet kokia tema – apie gyvenimą, apie meilę...

Mergelė.Savaitgalį tau bus sunku atsispirti – atrodysi neprilygstamas tiek savo, tiek aplinkinių akyse, pasitikėjimas trykšte trykš. Charizma šiandien pravers įvairiausiose srityse, netgi namuose, bendraujant su namiškiais. Svarbiausia neperlenkti lazdos ir neužriesti nosies, kaip sakoma – aukštai pulsi, susikulsi. Bet koks neigiamas poelgis labai greitai atsigręš prieš tave.


Svarstyklės. Savaitgalį žvaigždės tave apdovanos praktiškai neribotu potencialu. Svarbiausia – nepraleisti progos ir pasinaudoti visomis puikiomis galimybėmis. Žvaigždės ragina nesėdėti namuose, juk po akmeniu vanduo neteka. Stenkis būti įvykių centre. Jei paklausysi šio patarimo, daug pasieksi – bus daug šansų pakeisti gyvenimą į gerą pusę.

Skorpionas. Daugumai iš jūsų tai yra metas, kai viskas susitvarkys arba baigsis. Jei šią savaitę tavo antroji pusė nesugalvos ko nors gero – viskas baigta. Vieniša? Suplanuok linksmą vakarą su draugais mieste - ir dėkok savo laimingai žvaigždei, kad nebesi su savo buvusiu – o esi laisva, vieniša ir pasiruošusi linksmintis!

Šaulys. Savaitgalį bus kupinas audringų aistrų ir išgyvenimų. Nuotaikų kaita, spontaniški poelgiai ir jausmai, ryškus ekscentriškumas – visa tai gali būti įelektrinto emocinio dienos fono padarinys. Nesistebėkite, jei aplinkiniai reaguos aštriai į viską, kas dedasi aplink.

Ožiaragis. Ateinančias tris dienas atsiras naujų draugų ar susižavėjimo objektų. Daliai Ožiaragių baigiasi socialinės izoliacijos ar emocinio užsisklendimo laikotarpis – plykstelės entuziazmas, atsinaujins romantiški troškimai. Šis pozityvus laikas emociniam augimui ir naujiems ryšiams megzti – tegu visi nauji ryšiai teikia džiaugsmo.

Vandenis. Kaip klostysis įvykiai, priklauso tik nuo tavęs – jeigu ramiai nusileisi, vėliau gailėsiesi. Taigi žvaigždės pataria per daug neatsipalaiduoti ir lengvai neužleisti pozicijų. Viduje būk pasirengęs parodyti konkurentui dantis, žinoma, tokiu atveju, jeigu jam neužteks tavo nedviprasmiškų veiksmų ir žodžių.

Žuvys. Savaitgalį Žuvų ženklo atstovams aplinkiniai, o ypač bendradarbiai ar bendramoksliai gali atrodyti nenuolaidūs ir per griežti. Laimei, tu pati lankstumo ir diplomatiškumo turėsi už du, todėl sugebėsi užglaistyti aštrius kampus ir užgesinti dar neprasidėjusį konfliktą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis