Taip teigiama - po šiuo Zodiako ženklu gimusi mergina didžiausia „fyfa“ iš visų

Grožis, makiažas, stilius, puošmenos, aksesuarai - tai rūpi didžiajai daliai merginų. Ne paslaptis, jog daili, prižiūrėta išvaizda garantuoja didesnį pasitikėjimą savo jėgomis ir neretai net lemia sėkmę.

Visgi kaip ir daugelyje gyvenimo sričių, taip ir išvaizdos dailinime, svarbu saikas. Kas nutinka, kai saiko pojūtis pranyksta? Tuomet mergina pernelyg įsijaučia į grožio puoselėjimą ir net gali priartėti prie beskonybės ar paprasčiausiai kitų žmonių būti pavadinta fyfa. Pamaiva, tuštutė, saldutė - kaip tik nėra vadinamos puošeivos, kurios visą savo energiją atiduoda išvaizdos gražinimui. Tiesa ta, jog tokių merginų mūsų gretose ganėtinai nemažai - nors gyvenime apstu įvairiausių kitų įdomių ir praturtinančių veiklų, merginos orientuojasi vien į išvaizdos gerinimą.

Tad po kokiu Zodiako ženklu gimusi mergina gali būti tituluojama saldžiąją fyfute? Tai, be abejonės, linksmosios, optimistiškosios čiauškutės SVARSTYKLĖS. Seniai žinoma, jog Svarstyklės ir grožis - du identiški poliai, todėl po šio Zodiako ženklu gimusios merginos dažniausiai nuo aktyvos jaunystės pradeda domėtis grožio madomis ir pačios pirmos išbando mamos spintoje rastas kosmetikos priemones. Žaviosios Svarstyklės šio hobio neišsižada ir kiek paūgėjusios - joms svarbu vsiuomet atrodyti nepriekaištingai. Plaukų kaukių receptai, maskuojamųjų pudrų apžvalgos, šviežiausios lūpdažių mados, grožio bei stiliaus blogerių pamokos - šios merginos internete seka viską, kas susiję su grožio industrija.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Tai toli gražu nėra smerktinas dalykas - puiku, kai mergina, norėdama įgauti daugiau pasitikėjimo, rūpinasi savo išvaizda. Visgi Svarstyklės neretai perlenkia lazdą - mėgsta pernelyg ryškų makiažą, akį rėžiančias spalvas ar labai jau provokuojančius aprangos derinius. Galbūt todėl nemažai žmonių, pamatę gatvėje žingsniuojančias Svarstykles, mintyse joms priklijuoja fyfų etiketę? Visgi Svarstyklės savyje talpina tiek daug teigiamų savybių, jog dažnas jų net nepastebi apakinti ryškios jų išvaizdos. Ne paslaptis, jog išsidabinusios merginos dažnam atrodo skystokos, gal net kvailokos, tačiau Svarstyklės toli gražu tokios nėra - jos paprasčiausiai mėgsta atrodyti taip, jog visas dėmesys būtų skirtas joms.

Taip, šio ženklo atstovės tiesiog dievina dėmesį, todėl visai nestebina faktas, jog po šiuo Zodiako ženklu gimusių merginų gretose toks didelis skaičius garsių įžymybių, atilikėjų, modelių bei socialinių tinklų tinklaraštininkių. Galbūt ši, vadinamoji fyfos savybė ir padės Svarstyklės pagaliau pasiekti savo? Grožis - nuostabus ginklas, tik privalu juo naudotis atsakingai.

Tiesa, Svarstyklės neretai susiduria ir su nepageidaujamu dėmesiu ar net pavydu. Dailiai atrodančios merginos kausto vaikinų žvilgsnius, tačiau ne visų priešingos lyties atstovų dėmesys būna malonus ir trokštamas. Merginų pavydas - dar vienas minusas, su kuriuo tenka susidurti Svarstyklėms. Nieko nestebina konkurencinė kova merginų gretose, todėl puošnutės Svarstyklės dažniausiai privalo atremti pavydžius kitų merginų komentarus ar net kovoti su nedoru kitų merginų elgesiu.

Linkime Svarstyklėms išlikti žavingomis, besirūpinančiomis ne tik išoriniu, bet ir vidiniu pasauliu bei nepamiršti saiko - jis pats svarbiausias elementas kalbant apie nuostabią, mergaitišką išvaizdą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis