HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (06 30 - 07 02)

Nevasariškas oras nesutrukdys linksmybėms, gerai nuotaikai ir buvimui su geriausiais draugais!

Avinas.Švarink savo aplinką. Puikus metas atsikratyti nereikalingų daiktų, kruopščiai susitvarkyti namus ir iš savo gyvenimo išmesti tai, kas tave vargina ir kuria tau slogią nuotaiką. Todėl padaryk savo sielai „generalinį tvarkymą“ ir pagalvok, kokie žmonės tave verčia jaustis nejaukiai arba elgiasi su tavimi nesąžiningai.

Jautis. Jaučio ženklo atstovių laukia karštas savaitgalis. Tavyje degs labai karšta ugnis ir tau patariama ja pasinaudoti siekiant savo tikslų. Nusipirk seniai patikusį drabužį ir kokiame nors savaitgalio vakarėlyje ar kitame renginyje išdidžiai pademonstruok, kaip jis tau tinka. Imkis iniciatyvos ir naujam gyvenimui prikelk kokį merdėjantį projektą.

Dvyniai. Dvynių ženklo atstovės, kurios paprastai gyvenimu žengia stabiliai ir užtikrintai, šį savaitgalį gali pajusti vidinį energijos užtaisą. Tikėtina, kad jausiesi taip, lyg žemė po tavo kojomis būtų įkaitusi iki raudonumo, ir tau reikia bėgti ir nesustoti, kad nenusidegintum. Jausiesi dar labiau nepriklausoma ir savarankiška, nei paprastai, tad pasinaudok šiuo jausmu.

Vėžys. Vėžio ženklo atstovėms šį savaitgalį gali pasirodyti, kad viskas vyksta pernelyg sparčiai. Nepamiršk, kad tau nebūtina nerti į patį įvykių sūkurį – ramiausiai gali likti nuošalyje ir veikti kaip esi įpratusi, metodiškai. Suteik sau laiko surinkti faktus, kurių tau reikia prieš priimant svarbų sprendimą ar paruošiant puolimo strategiją.

Liūtas. Savaitgalį patartina laikytis disciplinos. Netikėti įvykiai gali skatinti purkštauti prieš viršesnį asmenį. Neskubėk daryti išvadų, prieš imantis veiksmų būtinai surink faktus ir juos patikrink. Svarbiausia – neužsidaryk kaip sraigė į savo namelį ir atsimink – jei nesiimsi veiksmų, iniciatyvą perims kažkas kitas.

Mergelė. Šį savaitgalį Mergelės bus prastokai nusiteikę, nors priežastis bus visiškai neaiški. Rask žmogų, su kuriuo galėtum nuoširdžiai pasikalbėti. Išsikalbėjus geriau suprasi savo jausmus. Jei reikia, įjunk antrą pavarą, kad turėtum šiek tiek daugiau energijos, o jei reikia – duok sau laiko. Nesileisk aplinkinių skubinamas ar įtikinamas tuo, kas tau atrodo netiesa.

Svarstyklės. Šios dienos bus kupinos kontrastų. Ryte valgysi šokoladą, vakare bėgsi krosą. Ilgai miegosi, o vakare eisi anksti miegoti. Šios dienos skirtos ir savotiškam įsižeminimui. Pabūk namuose, nepatingėk paskambinti tiems, kam seniai ruošeisi skambinti. Susitvarkyk knygas, išsivalyk namus. Kodėl neišvalius šaldytuvo? Nepamiršk rūpintis augintiniais.

Skorpionas. Šį savaitgalį pasaulis atviras Skorpionams, taigi pasinaudok visais puikiais jo teikiamais pasiūlymais. Galbūt to dar nesupranti, bet yra daug žmonių, kurie tave palaiko ir linki tau sėkmės. Kiekvienas tavo žodis ir veiksmas daro didelės įtakos aplinkiniams. Fantastinės dienos permainoms, gali daugeliui būti pavyzdžiu. Kiekviename žingsnyje atsivers puikių perspektyvų.

Šaulys. Šauliams patartina neslėpti minčių, bet tuo pačiu nesisvaidyti įžeidinėjimais. Nepiršk savo nuomonės, nepamiršk, kad verkšlenančių niekas per daug nemėgsta. Verčiau paieškok įkvėpimo, nepatingėk savęs paspausti, patikrinti, kiek sugebi. Pastaruoju metu nemažai kalbėjai, tau kilo puikių idėjų – pats metas padėti pagrindą ir šį bei tą realizuoti.

Ožiaragis.Šeštadienis neprasidės, kol neišvėdinsi galvos ir nesutvarkysi kelių asmeninių reikalų. Atsimink, kad šį savaitgalį būsi linkusi daryti iš musės dramblį. Reikėtų taip pat nepamiršti, kad visi turi savo norų ir kiekvienam yra vietos šiame pasaulyje. Paslėk kardą – jis aštrus, tačiau šį savaitgalį iš jo nebus jokios naudos. Susitelk ir atlik nemielas užduotis, kurias iki šiol atidėliojai. Gal vertėtų susidaryti sąrašą?

Vandenis. Vandeniams irgi patariama tvirtai stovėti abiem kojomis ant žemės. Įsižemink ir džiaukis savaitgaliu. Kuo lėčiau judėsi, kuo daugiau šilumos, rūpesčio šiandien skleisi, tuo natūraliau viskas klostysis. Dienos netinkamos skrajoti, metas rasti ryšį su aplinkiniais. Labai padėtų masažas, vakarienė su brangiais tau žmonėmis.

Žuvys. Šis savaitgalis – Žuvų šlovės dienos, tad pasinaudok sėkmės laiku. Pasistenk už viską gauti atlygį ir jokiu būdu neimk savęs gailėti. Būk savimi, tada žmonės natūraliai tave priims tokį, koks esi. Itin palankus metas kurti ateities planus. Tvirtai stovėk abejomis kojomis ant žemės ir kryptingai siek tikslų. Nesileisk išmušamas iš vėžių žmonių įgeidžių, nuotaikų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis