Po šiuo Zodiako ženklu gimusi mergina vasarą turi nusiteikti - neatsigins dėmesio

Ne veltui sakoma, jog kiekviena vasara turi savo istoriją. Pagalvok, ar puikiai įsimeni rudens ar žiemos sezoną? Vargu. Dažniausiai ryškiausi prisiminimai lieka būtent iš šiltojo sezono. Galbūt todėl vasarą daugeliui nori nuotykių ir naujų patyrimų.

O kokie gi prisiminimai be tikrų, širdį sparčiau plakti verčiančių jausmų? Jei šaltuoju sezonu tau stigo atradimų meilės sferoje, tuomet gali būti įsitikinusi, jog jų tikrai nepritrūks vasarą. Žinoma, jei gimei būtent po šiuo Zodiako ženklu. Mergina, gimusi po šiuo Zodiaku, ne tik apturės pačią įsimintiniausią, smagiausią ir nutrūktgalviškiausią vasarą, bet ir ilgai prisimins priešingos lyties jai rodytą dėmesį. Tiesą pasakius, ji negalės jo atsiginti - trauks vaikinus it musės medų!

Ir viskas ne dėl pritrenkiančios šios merginos išvaizdos - ji spinduliuos vidumi ir savo nuostabia aura pritrauks jausmus bei meilę. O, kerinčios Vandenės! Nors priešingai lyčiai jūs dažnai atrodote gana uždaros, šaltesnės ir rimtesnės, vasaros sezonu jūs pražysite it rožės. Noras bendrauti ir kerėti bus toks stiprus, jog net pačios nepastebėsite, kaip aplink jus pradės suktis daugybė gerbėjų. Jei anksčiau pačios turėdavote rodyti inicatyvą, jog vaikinas jus pastebėtų, vasaros sezonu galėsite pailsėti ir mėgautis vaikinų troškimu pažindintis.

Vandenės apskritai yra laikomos vienomis iš paslaptingiausių merginų, o kaip žinia, paslaptingumas priešingą lytį labai traukia. Šio Zodiako ženklo atstovės vasaros sezonu taps dar mįslingesnėmis, tačiau nepamirš komunikuoti ir daug šypsotis. Gali būti, jog jas inspiruos pakeistas įvaizdis - šukuosena, aprangos detalės ar padailinta figūra. Pasitikėjimo savimi nestigs visą vasarą, todėl rudenį į mokyklas, universitetus ar darbus Vandenės sugrįš pailsėjusios, gavusios dėmesio ir įkvėptos darbams bei įdomiai veiklai.

Gerbėjų ratas vasaros sezonu bus platus. Nuo paplūdimio vaikinų iki internetėje pažinčių svetainėje sutiktos simpatijos - bus sunkoka išsirinkti, jei esi vieniša ir trokšti naujų jausmų. Galimas variantas, jog vasaros sezonu nestoviniuosi vienoje jausmų stotelėje, o keliausi tolyn. Vienišėms Vandėms prognozuojama pasimatymų gausa ir dovanos iš priešingos lyties atstovų.

Jei jau turi vaikiną, gali būti, jog ši vasara tau pažers abejonių. Nors bus smagu mėgautis kitų vaikinų dėmesiu, tave gali graužti sąžinė dėl to, jog šalia turi mylimą žmogų, kuris vertina jūsų santykius ir tave gerbia. Visgi kai kurioms Vandenėms teks priimti ir kur kas rimtesnius sprendimus - pavyzdžiui, įvertinti naujosios simpatijos svarbumą ir galbūt net išsiskirti su esamu partneriu. Visgi viskas priklausys nuo jūsų pačių, kad ir kokį sprendimą priimsite, jis bus teisingiausias.

Tad ši, 2017 m. vasara Vandenėms bus išskirtinė. Nors astrologinė prognozė joms lemia sėkmę, dėmesį bei džiugias akimirkas, viskas priklausys nuo jų pačių. Jei Vandenės bus veiklios, trokš kuo daugiau patirti, o ne sėdėti namuose, tuomet jos patirs nuostabių patyrimų. Tad planuokite veiklas jau dabar, mielosios!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis