Šiomis dienomis keistai jautiesi? Kaltas retrogradinis Merkurijaus periodas

Nesidomintys astrologija nuotaikų kaitą, irzlumą ar pykčio protrūkius dažnai priskiria pervargimui. Iš tiesų, slogią nuotaiką bei nuovargį gali skatinti užsitęsęs stresas ar nemiga, tačiau žvaigždynuose nusimanantys turi ir kitą prielaidą.

Tai - retrogradinis Merkurijaus periodas, kuris pasižymi keliomis svarbiomis ypatybėmis. Šiais, 2017 m. metais mus pasieks net keturi retrogradinio Merkurijaus periodai, kurių vienas truks iki gegužės 22 d., todėl daugelį žmonių šiuo periodu gali slėgti slogi nuotaika, stiprėti baimės, fobijos ir atsirasti nerimas. Daugelis žmonių šiuo laikotarpiu stengiasi neatlikti svarbių darbų ir nepriimti sprendimų, kurie turės įtakos ateityje. Jei atpažįsti vieną iš šių požymių, suklusk:

Sumažėjusi pažanga

Jei iki šiol pasižymėjai atsakingumu, veiklumu ir energija, šiuo metu gali jaustis kiek prislėgta, gali trūkti motyvacijos atlikti kasdieninius darbus. Ypač tai pastebima profesinėje veikloje - daugelis žmonių jaučiasi praradę entuziazmą darbui, vengia atlikti paskirtas užduotis, jaučiasi tarsi išsunkti. Merkurijaus periodas nuo seno buvo traktuojamas kaip energijos stygiaus metas, kuomet daugelis jaučia jėgų trūkumą.

Apriboti jausmai

Šioms dienomis gali būti sunkoka išreikšti savo jausmus, ypač, jei kalbėsime apie asmeninius santykius. Žvaigždynais besidomintys tiki, jog retrogradinis Merkurijaus periodas skatina uždarumą, daugeliui sunku išsakyti savo jausmus, pareikšti nuomonę. Galimos ir problemos su partneriu, draugais ir kolegomis - šiuo laikotarpiu žmonės yra linkę sukelti bereikšmius konfliktus, širsta dėl kiekvieno jiems pasakyto žodžio, negeba atlaikyti kritikos.

Merkurijus
Merkurijus
Shutterstock

Sumenkęs savęs vertinimas

Jei atidžiai sektum retrogradinio Merkurijaus periodo dėsningumus, pastebėtum, jog būtent tais laikotarpiais jautiesi lyg nesavame kailyje - nepasitiki savimi, savo kūnu bei negebi kontroliuoti emocijų. Sumažėjęs pasitikėjimas savo jėgomis gali paliesti tiek asmeninę, tiek profesinę erdves.

Problemos finansiniame fronte

Šis periodas siejamas ir su finansinėmis bėdomis - gali būti, jog šiuo metu tave kamuoja pinigų stygius. Šis laikotarpis siejamas su išlaidumu, negebėjimu taupyti, todėl ir su pinigų trūkumu. Gali kilti noras pirkti tai, kas nėra reikalinga ir naudinga.

Sumažėjęs fizinis aktyvumas

Gali būti, jog šiuo periodu tave apėmęs tingulys, prastai susikoncentruoji, apriboji fizinę veiklą. Šis laikotarpis siejamas ne tik su protinių, bet ir fizinių jėgų praradimu, todėl gali jaustis pavargusi, nesinorės imtis aktyvių fizinių veiklų.

Nemalonios, pasikartojančios situacijos

Šiuo laikotarpiu galimos nuolat pasikartojančios, ne pačios maloniausios situacijos, kurios gali žymėti, jog einama klaidingu keliu, priimami netinkami sprendimai. Tokios situacijos gali rodyti ir sumažėjusį gebėjimą priimti teisingus sprendimus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis