Rytoj pasirodysiantis nuostabusis gėlių mėnulis darys įtaką 3 Zodiako ženklams

Kiekvienais metais, po pirmojo gegužės sekmadienio, tradicinės Motinos dienos, danguje pasirodo vadinamasis gėlių mėnulis. Tiesa, gėlėmis mėnulis nepasipuoš, paprasčiausiai mėnulį nusės smulkios dėmelės, kurios primins gėlių motyvus.

Amerikos indėnų gentis tikėjo, jog danguje po pirmojo gegužės sekmadienio pasirodantis gėlėtasis mėnulis į pasaulį atneša gamtos prabudimą, augalų sužydėjimą ir saulėtas dienas. Nors mūsų klimatas itin neprognozuojamas, matome sparčiai žydinčius medžius bei besiskleidžiančius gėlių žiedus. Jei trokšti pamatyti gėlėtąjį mėnulį, į dangų žvelk gegužės 10 d., rytoj, 5. 42 ryte. Žinoma, didžiosioms miegalėms pakilti iš saldaus patalo bus sudėtinga, tačiau dangaus kūnų mylėtojai tikina, jog bus verta.

Astrologai savo ruožtu tiki, jog kiekviena mėnulio fazių bei atvaizdo kaita žymi permainas skirtingiems Zodiako ženklams. Ne išimtis ir gėlėtasis mėnulis, kuris stipriai paveiks pačius paveikiausius mėnulio kaitoms Zodiako ženklus.

Jei esi vienas iš šių Zodiako ženklų, rytoj nepriimk skubių sprendimų - jie gali labai brangiai kainuoti. Nors senovėje tikėta, jog gėlių mėnulis į žemę atneša taiką, gėrį ir grožį, jis lygiai taip pat gali neigiamai paveikti silpnesne nervine sistema besiskundžiančius asmenis. Tad grožėkis, bet būk atsargi!

Dvyniai, nors iš pažiūros rodosi stiprūs ir bebaimiai, viduje yra kamuojami audrų. Ypač juos veikia mėnulio kaita, kuriai jie niekuomet nebūna pasiruošę. Paprasčiausiai per mažai domisi astronomija, o ką kalbėti apie astrologiją. Deja, būtent jiems reikėtų būti atidesniems tomis dienomis, kuomet visi pakėlę galvas stebi dangų. Dvyniai tuo laikotarpiu jaučiasi neramūs, gali kitiems žmonėms pasakyti pikta, įžeisti juos ar paprasčiausiai pasielgti taip, jog net patys nustebtų savo žiaurumu. Tai vadinamieji tamsieji laikotarpiai, kurie Dvyniams gali būti sunkiai išgyvenami.

Šauliai, tik nesakykite, jog ramiai miegate naktimis. Dabartinis laikotarpis itin sudėtingas ne tik dėl mėnulio kaitų. Vis dėlto jos daro didžiulę įtaką, todėl jūs esate nervingi, irzlūs, trokštate nuo visų atsiriboti, vengiate socialinio gyvenimo. Šauliai - optimistiškos asmenybės, visgi šiomis dienomis jie praras entuziazmą ir susidurs su vidiniu liūdesiu. Iš jo išsivaduoti padės tik mėgstama veikla ir šilti žmonės aplink.

Vargu ar rasime jautresnius asmenis už Žuvis. Gėlėtasis mėnulis, nors daugeliui skelbs artėjančios vasaros nuojautą ir kels džiugesį, Žuvis, priešingai, veiks neigiamai. Žuvys gali jaustis taip, lyg jomis kas nors žongliruotų. Vienu momentu Žuvys jausis ramiai, kitu - taip, lyg jas draskytų iš vidaus. Gali būti, jog šiuo laikotarpiu padaugės konfliktų su artimais žmonėmis, taip pat prastai seksis susikoncentruoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis