HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (04 14 - 16 04)

Šventinis savaitgalis pranašauja džiugesį bei naujus atradimus! Paskaityk, kas žadama tavo Zodiakui.

Avinas. Laikas atidžiai pažvelgti į savo vidų ir šiek tiek „perkrauti sistemą” bei kai ką permąstyti. Nors tavo įtemptiems nervams tai sunku padaryti, atsipalaidavimas yra tai, ties kuo turėtum padirbėti ir pradėti jau dabar. Nepersistenk bendraudama, kad po to dėl pagirių ir/ar nuovargio nesijaustum suirzusi.

Jautis.Nesistebėkite, jei jums pradės nebepatikti kas nors, kas anksčiau labai patiko. Su amžiumi mūsų skoniai ir nuomonės keičiasi ir tame nėra nieko blogo. Penktadienį jus kažkas sunervins ir atsakymą žino tas, kurio pagalbos jūs greičiausiai nepagalvotumėte paprašyti.

Dvyniai. Sekmadienį žvaigždės pataria atsidėti kūrybiniam skrydžiui. Pakaks tik panorėti, ir rasi netradicinį sprendimą, sukursi kažką gražaus, ypatingo. Tiesa, šiandien gali susidurti su aplinkinių nesupratingumu, o tai gali ilgam ir stipriai išmušti iš vėžių. Vertėtų sutelkti ir nukreipti energiją saviems reikalams, į juos nepainiojant aplinkinių.

Vėžys. Visiškai pasiteisins Merfio dėsnis, kad „jei kas gali nepasisekti, tai ir nepasiseks“. Tačiau vis vien būsi linkusi, nepaisant nieko, eiti pirmyn ir už tai sumokėsi. Kad ir kaip aplinkiniai gundytų tave ko nors imtis - susilaikyk. Ypač šį savaitgalį, kai būsi entuziastinga ir turėsi puikių sumanymų (kurie greičiausiai nepavyks).

Liūtas. Dabar jautiesi esanti neįveikiama. Nuo dabar tai tikrai bus spėliojimo ir, daugiausiai, pro šalį mėnuo. Šį savaitgalį nusimato linksmybės ir šiek tiek romantikos. Tik nieko per daug nesitikėk - planai iširs, o žmonės tave nuvils – tu gali būti viena iš jų. Kiek įmanoma, plauk pasroviui.

Mergelė. Mergelės, kiek įmanoma stenkitės išnaudoti pirmąją savaitgalio pusę. Tai neabejotinai bus metas, kai išbrauksi iš savo gyvenimo kai kuriuos žmonės ir dalykus ir pakeisi juos dvasiškai labiau priimtinomis veiklomis ir patarėjais. Galvok apie ateinančias dvi savaites kaip apie gijimo laiką, kai galima pailsėti, atgauti jėgas ir žiūrėti serialų pakartojimus, užuot kovojus su žiauria realybe.

Svarstyklės. Šį mėnesį viskam teks rasti laiko, net įsigilinti į savo vidinį pasaulį, sąžinės balsą ir pan. Ir apie šeimos narius dažniau pagalvok, nenumok ranka į jų problemas, stenkis išklausyti, nes ir tau pačiai netrukus gali prireikti artimo žmogaus paguodos dėl nesusipratimų meilėje ar ištuštėjusios piniginės.

Skorpionas. Savaitgalį tave bus sunku apkaltinti neiniciatyvumu ir nepasitikėjimu savimi. Tikrai nesėdėsi sudėjus rankų. Puiku – diena tau bus labai sėkminga, atsiras daugybė progų pasiekti to, ko nori. O jei kas ginčysis, rasi daugybę argumentų savo teisumui patvirtinti. Na ir konkurentams iš kelio pašalinti.

Šaulys.Jūsų emocijos nori valdyti jūsų gyvenimą, bet jums patiems bus geriau, jei tvarkysite reikalus vadovaudamiesi savo galva, o ne širdimi. Labai sunku sutelkti dėmesį į namų darbus ir svarbius dalykus, ypač, jei yra simpatiškas vaikinas, apie kurį svajojate. Yra tikimybė, kad savaitgalį jūsų svajonės išsipildys, tik galbūt ne taip, kaip tikėjotės.

Ožiaragis. Šį savaitgalį išskirtinai seksis, tad būtinai pasinaudok atsiveriančiomis galimybėmis. Viskas taip puikiai klostysis, kad gali nė nepastebėti, kokios puikios šios dienos. Prisėsk ir bent akimirką pasidžiauk savo sėkme. Į visus klausimus šiandien turėsi atsakymus.

Vandenis. Savaitgalį rizikuoji pirma atkirpti, tik paskui devynis kartus pamatuoti. O juk vertėtų iš pradžių pamatuoti, bent kartą... Žvaigždės skatins veikti ryžtingai ir greitai, taip greitai, kad nespėsi apgalvoti situacijos. Taigi patarimas šiai dienai – prieš kur nors veliantis bent suskaičiuok iki dešimties, įkvėpk, pagalvok ir ramia sąžine atidėk reikalą.

Žuvys. Savaitgalį Žuvys bus nusiteikę ryžtingai ir karingai. Kam bandyti išnarplioti mazgą, jei galima jį tiesiog perkirsti. Įdomiausia, kad sprendžiant kai kuriuos klausimus tokios radikalios priemonės gali padėti, bet toli gražu ne visais atvejais. Štai kodėl Jiems savaitgalį nepatariama tvarkyti reikalų, reikalaujančių subtilių, diplomatinių sprendimų, arba susitaikyk iš anksto, kad jie neabejotinai žlugs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis