HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (03 17 - 03 19)

Kurios merginos Zodiakas šį savaitgalį lems malonias permainas?

Avinas.Sutelkite dėmesį į kūrybinį projektą, jau kurį laiką besisukantį jūsų galvoje. Atėjo metas jį įgyvendinti. Idėjos yra puikus dalykas, tačiau jų įgyvendinimas yra dar svarbiau. Konsoliduokite savo resursus ir skirkite laiko plano sudarymui. Kuo kantresni būsite planuodami savo veiksmus dabar, tuo sėkmingiau juos vėliau užbaigsite.

Jautis.Gali kilti pagunda net neišlipti iš lovos. Nesijauskite dėl to kalti. Pasilepinkite pokaičio miegu ir švelnia antrosios pusės kompaniją. Stenkitės būti namuose, pasimėgaukite gera muzika ir puikiu maistu su žmogumi, kurį mylite. Neįsiūbuokite valties. Tiesiog atsipalaiduokite ir mėgaukitės malonumais, kuriuos jums gali pasiūlyti gyvenimas.

Dvyniai.Iš moters, tai gali būti jūsų mama, šį savaitgalį sulauksite labai malonios žinutės. Jeigu tai bus laiškas, jis gali užimti kelis puslapius. Jeigu tai bus skambutis telefonu, pokalbis gali trukti labai ilgai. Pabandykite numatyti šiek tiek laisvo laiko šį savaitgalį. Kad ir kas būtų šis žmogus, šis kontaktas jūsų santykiams turės didelį teigiamą poveikį.

Vėžys. Leiskite šį savaitgalį savo vaizduotei lietis laisvai. Netrukus tai galėsite paversti kūrybiniu darbu arba galite sugalvoti išradingų būdų, kaip „prastumti“ savo dalykinius interesus. Keletą artimiausių dienų galva gali būti perkrauta, mat teks generuoti šį savaitgalį kilusias idėjas. Nepamirškite jų užsirašyti. Norėsis jas prisiminti visas.

Liūtas. Ar svarstėte galimybę įsigyti augintinį? Jeigu taip, šis savaitgalis yra puikus laikas nueiti į gyvūnų prieglaudą ir suteikti namus vienam gyvūnėliui. Jūs tikrai žinosite, kurį pasirinkti, nes tas gyvūnėlis greičiausiai pats jus pasirinks! Jeigu norite būtent to, neleiskite nereikšmingiems trukdžiams išmušti jus iš kelio. Augintinis gali užtikrinti jums draugiją, pramogas ir besąlygišką meilę.

Mergelė.Šį savaitgalį jus gali aplankyti galingas meilės jausmas žmogui, kuris yra labai toli. Gali būti, kad jus sieja profesiniai ryšiai. Jeigu tai romantinis susižavėjimas, tas žmogus gali jums jausti tą patį, bet būti pernelyg atsargus, kad tai išreikštų. Nedarykite spaudimo. Leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Jeigu būsite atsargus, šie santykiai gali tapti ilgalaikiais!


Svarstyklės.Leiskite šį savaitgalį savo vaizduotei lietis laisvai. Netrukus tai galėsite paversti kūrybiniu darbu arba galite sugalvoti išradingų būdų, kaip „prastumti“ savo dalykinius interesus. Keletą artimiausių dienų galva gali būti perkrauta, mat teks generuoti šį savaitgalį kilusias idėjas. Nepamirškite jų užsirašyti. Norėsis jas prisiminti visas.

Skorpionas. Ore tiesiog tvyro švelnumas, tad reikia į jį įsijausti ir tuo mėgautis. Nuveikite kažką dėl savo namų, tobulinkite juos. Atsilyginkite žmonėms, su kuriais gyvenate ir išsiaiškinkite santykius taip, kad ateityje būtų ramu. Investavote didelę dalį savęs į namų pavertimą šventove, tad gerbkite juos ir puoselėkite.

Šaulys. Daug dėmesio skirsite emociniam saugumui. Įsitikinkite, kad jūsų namai yra šventovė, kur jaučiatės patogiai būdami tuo, kuo esate. Savo žodžiais ir veiksmais pademonstruokite kantrybę ir supratimą. Kuo tvirtesni ir pastovesni būsite, tuo daugiau nuveiksite ir tuo stipriau prisiderinsite prie aplinkinių.

Ožiaragis. Svajonių metas. Kaip niekada ankščiau norėsis tik tinginiauti, svajoti, kurti sunkiai įgyvendinamus planus ir tikėtis, kad seniai patinkantis vaikinas pagaliau atkreips į tave dėmesį. Svajoti - puiku, tačiau dabartinės tavo svajonės neturi tvirto pagrindo, todėl neverta į jas „įsikibti“. Verta pabūti namuose, skirti laiko sau

Vandenis. Švarink savo aplinką. Puikus metas atsikratyti nereikalingų daiktų, kruopščiai susitvarkyti namus ir iš savo gyvenimo išmesti tai, kas tave vargina ir kuria tau slogią nuotaiką. Todėl padaryk savo sielai „generalinį tvarkymą“ ir pagalvok, kokie žmonės tave verčia jaustis nejaukiai arba elgiasi su tavimi nesąžiningai.

Žuvys.Dėmesio centre atsidurs ilgalaikiai projektai. Jūsų kelyje laukia milžiniška netikėta sėkmė. Jūsų ego bus patenkintas, o jūsų santykiai klostysis neįtikėtinai sklandžiai. Tai bus puikus metas pasidomėti savo finansinėmis investicijomis ir pagalvoti apie pinigų investavimą į nekilnojamą turtą ar namų remontą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis