Savaitgalio horoskopas (03 03 - 03 05)

Pirmasis pavasario savaitgalis atneš gražius orus ir teigiamus pokyčius, tik nepraleisk šanso.

Avinas. Šį savaitgalį tu esi visiškai pasiruošusi meilei, seni buvusių skaudulių ir nusivylimų prisiminimai nugrimzdo užmarštin. Jausiesi „apsivaliusi“, šiek tiek dar jaučianti skausmą, bet gyjanti. Taigi, per šias pirmąsias pavasario dienas tau bus lengva ir malonu bendrauti. Penktadienį apžvelgsi savo darbus ir pamatysi, kiek daug pasiekei savo įgimta diplomatija ir žavesiu.

Jautis. Šį savaitgalį tau labai reikia harmonijos, meilės ir pritarimo, bet neturėk per didelių vilčių. Tiesiog žinok, kad esi tinkamame kelyje. Sekmadienį gali jaustis kiek nejaukiai reikšdama savo jausmus ir jaustis nesuprasta, taigi, jei esi vieniša, sprendimas žengti pirmąjį žingsnį gali būti ne pats geriausias šiuo metu.

Dvyniai. Šį savaitgalį gali norėti palepinti save išeidama apsipirkti. Taigi, apsiauk savo patogiausius batus ir pasiimk didelį krepšį pirkiniams – bus velniškas nuolaidų medžioklės nuotykis. Dabar yra laikas pademonstruoti paprastumą ir taupumą, taigi, apsipirkimas šeštadienį bus susijęs su „planuotu ekonomiškumu”.

Vėžys. Svajonių metas. Kaip niekada ankščiau norėsis tik tinginiauti, svajoti, kurti sunkiai įgyvendinamus planus ir tikėtis, kad seniai patinkantis vaikinas pagaliau atkreips į tave dėmesį. Svajoti - puiku, tačiau dabartinės tavo svajonės neturi tvirto pagrindo, todėl neverta į jas „įsikibti“. Verta pabūti namuose, skirti laiko sau.

Liūtas. Šį savaitgalį menkiausios klaidos ar atidėti darbai gali labai nesunkiai virsti nebevaldomais. Dairykitės artėjančio naujo galingo romantinio susidomėjimo. Gal jau verta atsikratyti senų meilės nuotykių ar nenaudingų įsipareigojimų ir taip sukurti erdvę pozityviems romantiniams santykiams? Išnaudokite šį laiką sąžiningam ir atviram aiškinimuisi, kaip per pastaruosius tris mėnesius pasikeitė pagrindiniai jūsų santykiai.

Mergelė. Pokyčiai arba kelionė. Į tavo gyvenimą beldžiasi malonios permainos, kurios, tikėtina, įvyks ne namuose. Todėl jei seniai planuoji išvyką į kitą miestą ar atidėlioji kelionės užsakymą, šis savaitgalis - pats tinkamiausias metas tam padaryti.

Svarstyklės. Šį savaitgalį romantiški jausmai ir trumpalaikių santykių pasiūlymai gali dramatiškai pasikeisti. Atkreipkite ypatingą dėmesį į naujus pranešimus, nurodymus ar reikalavimus, kurių sulauksite iš artimųjų. Artimiausiomis dienomis dauguma Svarstyklių meilėje gali patirti netikėtą emocinių saitų sustiprėjimą.

Skorpionas. Santuokinės partnerystės ar ilgalaikiai santykiai šį savaitgalį pareikalaus daug emocinių jėgų, kels sunkumų. Teks atvirai aptarti įsipareigojimų bendriems tikslams atnaujinimą ir priimti naujus sprendimus santykiuose. Išnaudokite šitą laikotarpį savo krypties ir emocinių vertybių patvirtinimui. Jeigu imsitės lyderio vaidmens, kiti nedelsdami seks paskui. Finansiniai mokėjimai ir skolos tvarkaraščiai gali tapti pagrindiniais klausimais.

Šaulys. Ateinančias keletą dienų jūsų energiją užvaldyti gali šeimos spaudimas ar trumpalaikiai sprendimai. Šį savaitgalį gali tekti stebėti, kaip giminaičiai ar artimieji negali nustygti vietoje, yra labai kritiški ar atviri neįprastiems pokyčiams. Gali tekti iš naujo peržiūrėti būsto kreditą ar gyvenimo sąlygas. Panaudokite laiką pastarųjų šeimoje kilusių nesusipratimų ar bendravimo sutrikimų išsiaiškinimui.

Ožiaragis. Per ateinančias keletą dienų artimi draugai ir brangūs žmonės jūsų santykiams gali pateikti neįprastus apribojimus ar suvaržymus. Šiuo metu kiti gali jaustis nesaugūs dėl jų vaidmens grupėje ar jų pirmumo teisės jūsų gyvenime. Neleiskite įsiviešpatauti neigiamoms ar pasmerktoms žlugti mintims. Artimiesiems reikia jūsų patvirtinimo, kad jūs nurodytumėte kryptį

Vandenis. Šį savaitgalį daug emocijų kels romantiniai pakvietimai ir įvairios atrakcijos. Daugelis Vandenių išsižadės pasenusių romantinių idealų ir įžengs į daug žadantį augimo ir saviraiškos etapą. Beje, jis pažymėtas galingais sapnais ir miego sutrikimais. Galite tikėtis pakeitimų tvarkaraščiuose ir gilių jausmų. Galimi pokyčiai ir darbiniuose santykiuose.

Žuvys. Šį savaitgalį nauji draugai gali priversti stoti prieš neįprastas dilemas. Socialiniai konfliktai ar konkuruojantys interesai tarp draugų netrukus taps svarbių pokyčių jūsų socialiniame rate priežastimi. Galite tikėtis, kad seniai emociškai tolimi ar net nepasiekiami draugai gali pradėti trauktis iš jūsų aplinkos. Viskas yra gerai, todėl visai neverta dėl to nerimauti. Venkite tarpininko vaidmens, nes artimieji tikrą susirūpinimą gali suprasti kaip iššūkį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis