Horoskopas savaitgaliui (02 24 - 02 26)

Negalime atsidžiaugti - kitą savaitgalį švęsime pavasario pradžią, o šį savaitgalį palydėkime žiemą ir gilyn į spintą padėkime žieminius drabužius - metereologai praneša, jog jų jau nebereikės!

Avinas. Sekmadienį būtinas ypatingas atsargumas – visose gyvenimo srityse galimi nemalonūs nesusipratimai. Ypač atsargiai elkis su pinigais, nepasiduok pagundai juos švaistyti. Sunkiai seksis bendrauti – su draugais, artimaisiais, su bet kokiais sutiktais žmonėmis. Jei teks kažkam pristatyti savo planą, sumanymą, jausiesi nejaukiai, neužtikrintai. Na iš tiesų per daug nesibaimink – dauguma aplinkinių bus nusiteikę geranoriškai.

Jautis. Sekmadienį žvaigždės pataria atsidėti kūrybiniam skrydžiui. Pakaks tik panorėti, ir rasi netradicinį sprendimą, sukursi kažką gražaus, ypatingo. Tiesa, šiandien gali susidurti su aplinkinių nesupratingumu, o tai gali ilgam ir stipriai išmušti iš vėžių. Vertėtų sutelkti ir nukreipti energiją saviems reikalams, į juos nepainiojant aplinkinių.

Dvyniai. Sekmadienį tau geriausiai seksis statyti oro pilis. Jos visgi turės pamatus ir gal netgi kažkada virs realiomis. Šiandien žvaigždės apdovanos tave lakia fantazija, todėl trykši kūrybingomis mintimis, sumanymais, projektais... Žinoma, laikui bėgant dalis idėjų nubyrės, bet dalis tikrai turi pagrindo būti sėkmingai realizuotos.

Vėžys. Šiandien žvaigždės pataria gerai pagalvoti, kaip pakelti savo kartelę. Net jeigu tave daugiau mažiau tenkina vieta po Saule, negalima sustoti, reikia eiti į priekį. Šeštadienis – itin tinkama diena pagalvoti, kokius konkrečius žingsnius galima žengti, kad pakiltum bent laipteliu aukščiau kažkokioje gyvenimo srityje. Nori realizuoti kažkokį sumanymą? Puiku, išdrįsk! Nelauk, kol vietoj tavęs tai padarys kažkas kitas.

Liūtas. Šeštadienį būtinas ypatingas atsargumas – visose gyvenimo srityse galimi nemalonūs nesusipratimai. Ypač atsargiai elkis su pinigais, nepasiduok pagundai juos švaistyti. Sunkiai seksis bendrauti – su draugais, artimaisiais, su bet kokiais sutiktais žmonėmis. Jei teks kažkam pristatyti savo planą, sumanymą, jausiesi nejaukiai, neužtikrintai. Na iš tiesų per daug nesibaimink – dauguma aplinkinių bus nusiteikę geranoriškai.

Mergelė. Savaitgalį Mergelių ženklo atstovių emocijos bus labai stiprios, bet pusiausvyrą išlaikyti pavyks. Toks derinys leis tau jausti ir suprasti viską, kas vyksta aplink. Aplinkinių nuotaikos, jų poelgių motyvai ir net kai kurios jų mintys tau nebus jokia paslaptis. Tavo įžvalgumas tiek paaštrės, kad beveik pereis į telepatiją. Žvaigždės tau pataria pasinaudoti šiuo įžvalgumu ir pamatyti pačią svarbios tau situacijos esmę.

Svarstyklės. Savaitgalį Svarstyklių ženklo atstovės bus itin reiklios ir sau, ir aplinkiniams! Norėsi kontroliuoti viską, kas vyks aplink. Bet kokius nukrypimus nuo numatytų planų priimsi kaip asmeninį įžeidimą. Visų pirma toks Liūto nusiteikimas bus nukreiptas į aplinkinius ir išsilies priekabėmis ir bambėjimu. Tačiau gali lygiai taip pat bambėti ir ant savęs, jausdamasi bejėgė kažkokioje konkrečioje situacijoje.

Skorpionas. Pasistenk išlaikyti balansą – duoti ir imti tolygiai. Jei kas nors pasakys komplimentą, priimk jį džiugiai, užuot nurašius kaip bereikšmius žodžius. Taip pat nepagailėk komplimentų kitiems. Jie nieko nekainuoja, o jų vertė – kaip aukso. Kaip gi atsisakyti tokio sandorio?

Šaulys. Savaitgalį Šaulių ženklo atstovams aplinkiniai, o ypač bendradarbiai ar bendramoksliai gali atrodyti nenuolaidūs ir per griežti. Laimei, tu pati lankstumo ir diplomatiškumo turėsi už du, todėl sugebėsi užglaistyti aštrius kampus ir užgesinti dar neprasidėjusį konfliktą.

Ožiaragis. Jūsų emocijos nori valdyti jūsų gyvenimą, bet jums patiems bus geriau, jei tvarkysite reikalus vadovaudamiesi savo galva, o ne širdimi. Labai sunku sutelkti dėmesį į namų darbus ir svarbius dalykus, ypač, jei yra simpatiškas vaikinas, apie kurį svajojate. Yra tikimybė, kad savaitgalį jūsų svajonės išsipildys, tik galbūt ne taip, kaip tikėjotės.

Vandenis. Daugiau jėgos yra jungiantis prie grupės, nei bandant atsilaikyti vienam. Nusimato pokytis, bet tam, kad jis įvyktų, jūs turite norėti pokyčių. Paklauskite patarimo savo geriausio draugo; jis nenukreips jūsų klaidinga linkme. Šeštadienį ir sekmadienį jus domins galvosūkiai, bet nenuleiskite rankų, jei jums nepavyks jų išspręsti pirmu bandymu.

Žuvys. Savaitgalį pasitikėjimas savo jėgomis tiesiog kunkuliuos. Šis jausmas bus toks stiprus, kad norėsis padaryti kažkam gera, palaikyti. Tik demonstruojant gerumą nereikia tikėtis to paties – dėkingumo gali ir nesulaukti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis