Tavo Zodiakas atskleis, kodėl kai kurie žmonės šalia tavęs jaučiasi nejaukiai

Tikriausiai puikiai jauti, kurie žmonės noriai su tavimi bendrauja, o kurie tavęs prisibijo ar jaučiasi nejaukiai, kai esi šalia. Aplinkinių elgesiui didžiulę įtaką daro tavo Zodiako ženklas - būtent jis atskleidžia, kodėl kitiems žmonėms sunkoka tau atsiverti.

Avinas. Aplinkiniai su tavimi dažniausiai bendrauja žinodami, jog turi nemažai gyvenimiškosios patirties ir dažnokai bijo su tavimi bendrauti manydami, jog pasirodys tau neįdomūs ar banalūs.

Jautis. Dažniausiai su visai gerai sutari, nes esi komunikabili ir draugiška, todėl kai kurie žmonės baiminasi, jog kažkas su jais negerai, jei bendrauji su jais kiek šalčiau ir oficialiau.

Dvyniai. Aplinkiniai tave dažnai mato besišypsančią, linksmą ir energingą, todėl jei tave sutinka tomis retomis dienomis, kai jautiesi labai pikta ir suirzusi, garantuotai pamano, jog kažką ne taip pasakė ar padarė.

Vėžys. Turi tiesiog stebuklingą gebėjimą įžvelgti tai, ką mano kiti. Todėl neretai žmonės šalia tavęs jaučiasi nejaukiai, nes tu tarsi permatai tai, ką galvoja kitas žmogus.

Liūtas. Daugelis žmonių žavisi tavo entuziazmu, charizma, tačiau dažnai nesiryžta tau ką nors pasakyti, nes baiminasi, jog tu netinkamai sureaguosi ir užsipulsi juos.

Mergelė. Aplinkiniams sudėtinga nuspėti tavo emocijas, nes sugebi jas meistriškai paslėpti. Todėl neretai žmonės kiek nervinasi, kad negali suvokti, ką tu manai apie juos.

Svarstyklės. Tavo standartai, bendraujant su aplinkiniais, iš tiesų nemenki. Todėl žmonės dažniausiai baiminasi neatitikti standratų. Su tavimi sunkokai bendrauja jautrūs žmonės, linkę viską analizuoti.

Skorpionas. Jei kažko imiesi, tai darai iš visos širdies ir atidavusi visas jėgas. Žmonės neretai baiminasi, jog netyčia gali tau užkirsti kelią sėkmei. Be to, jie nerimauja, jog gali tau trukdyti pasiekti savo tikslų.

Šaulys. Puikiai žinai, jog esi tiesmuka. Draugai visuomet ateis pas tave, prašydami nuoširdaus patarimo, tačiau dar dažniau baiminsis, jog savo tiesiu pasakymu neįžeistum jų.

Ožiaragis. Nesi veidmainė ir dažniausiai rodaisi tokia, kokia esi. Vis dėlto toks tiesmukiškumas daugelį žmonių verčia jaustis nejaukiai, todėl šalia tavęs jiems sunkoka atsipalaiduoti.

Vandenis. Su žmonėmis gali elgis ir itin draugiškai, ir be galo šaltai. Būtent todėl aplinkiniai neretai pasimeta, kai pripratę prie draugiško bendravimo staiga vėl turi susitaikyti su tavo šaltumu.

Žuvys. Esi šiltas ir nuoširdus žmogus, tačiau neretai keiti nuomones, o tai aplinkinius glumina. Jie bijo su tavimi kažką planuoti ir ne su didžiuliu noru leidžiasi į ateities planus su tavimi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis