Atsargiai! Šiam Zodiako ženklui 2024 numatomos krizės

2024 metais Žuvys išliks kūrybiškos. Atsiskleidę meniniai gabumai leis sukurti nepakartojamus meno, muzikos kūrinius. Taip pat Drakono metais stiprės intuityvus savęs, pasaulio ir visa kas vyksta suvokimas. Gali atsiverti gabumai psichologijai. Plėsis dvasiniai horizontai.

Meilė


Drakono metais Žuvys turėtų ypač susirūpinti savo santykiais. Žvaigždės numato sunkumus, kurie gali baigtis ypač nepalankiai. Tikėtini konfliktai su sutuoktiniu. Jums atrodys, jog partneris jūsų nesiklauso ir nesupranta, tačiau lygiai taip pat partneris kalbės apie jus.


Žodžiu, santykių krizė neišvengiama. Tačiau situaciją galima sušvelninti labiau įsiklausant į partnerio poreikius, lūkesčius ir norus. Juk patenkintas gyvenimo žmogus sieks ir jums suteikti tą patį. Ženkite pirmąjį žingsnį.


Vienišoms sieloms metai nežada didelių permainų. Romanai galimi, tačiau apie ilgalaikius santykius galvoti neverta.


Darbas/karjera


Situacija darbe Drakono metais didžiąja dalimi priklausys nuo jūsų asmeninių pastangų ir motyvų.


Taigi, jei siekiate ir tikitės pozityvių rezultatų, tuomet atitinkamai dirbkite: darbus atlikite atsakingai ir kruopščiai, venkite klaidų ir skraidymo padangėse.


Bendrai finansinė situacija išliks stabili, žinoma, jei vengsite spontaniškų pirkimų. Todėl ir darbo pokyčių neieškosite.

Verslo pasaulio atstovams metai gan stabilūs. Sulauksite keleto naudingų pasiūlymų, priimkite juos.


Antroje metų pusėje naudingi statymai biržose, investicijos. Galimas jūsų partnerio finansinės situacijos gerėjimas.


Sveikata


2024 metais ypač tikėtinos peršalimo ligos, dėl žemo imuniteto. Tiesiog Žuvys iš prigimties labiau imlios visokioms infekcijoms, bakterijoms ir virusams.


Drakono metais tai ypač sustiprės. Pasirūpinkite nuo metų pradžios vitaminais ir mikroelementais, ir vartokite ilgą laiką. Grūdinimasis ar bet kokios vandens procedūros teigiamai veikia Žuvų organizmą, todėl minėtus dalykus įtraukite į savo kasdienę rutiną.


Emocinis, psichologinis nusistatymas taip pat svarbu Drakono metais. Padidintas jautrumas ir imlumas jums sveikatos nepridės. Verčiau venkite sunkių situacijų, atsisakykite televizijos žiūrėjimo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis