Trumpas TESTAS: tavo panašumas į įžymybę atskleis, kuo trauki vaikinus (FOTO)

Perbėgusi akimis žvaigždžių nuotraukas ir perskaičiusi savybes, kuriomis pasižymi įžymybės, nuspręsk, į kurią žvaigždę jautiesi panašiausia.

1. Iskra Lawrence: atsipalaidavusi, nerūpestinga, entuaziastinga, sportiška.

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

2. Selena Gomez: moteriška, švelni, nuoširdi, atvira, žinanti savo vertę.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

3. Miley Cyrus: nutrūktgalviška, nemėgstanti sedėti vienoje vietoje, sakanti tai, ką galvoja.

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

4. Ariel Winter: geranoriška, miela, komunikabili, nepretenzinga.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

5. Lily Rose Depp: paslaptinga, intravertiška, rami, nemėgstanti susibūrimų.

Lily Rose Depp
Lily Rose Depp
Vida Press

6. Ariana Grande: dievinanti dėmesį, gabi, judri, kartais gali leptelėti tai, dėl ko vėliau gailėsis.

Ariana Grande
Ariana Grande
Vida Press

Kurį variantą pasirinkai?

1. ISKRA LAWRENCE. Tavo koziris - charizma, kurios stokoja daugelis merginų aplinkui. Jei trokšti sužavėti savo simpatiją, pasitelk paprastumo metodiką. Tu pati iš savęs spinduliuoji žavesį, į kurio skleidimą nereikia dėti daug pastangų. Dar daugiau šypsokis - tavo pagrindinis ginklas, be abejo, yra šypsena.

2. SELENA GOMEZ. Esi nelengvai pasiekiama. Jei nori dar kelis metus pabūti vieniša, tuomet nieko keisti nereikėtų, tačiau jei nori jau dabar susirasti antrą pusę, vertėtų susimąstyti, ar nesi pernelyg išaukštinusi save. Savo vertės žinojimas nėra prasta savybė, tačiau santykiuose ji gali pakišti koją.

3. MILEY CYRUS. Vaikinus lyg magnetas trauki savo nepriklausomumu. Tiesa, neretai tuo ir klaidini. Tavo išvaizda byloja, jog esi linkusi maištauti, todėl lengvo kąsnio užsimaniusiems tu nebūsi lengvai pasiekiama. Trauki stiprių asmenybių dėmesį, todėl neretai susiduri su meilės kančiomis, mat stiprios asmenybės nelengvai įsimyli, sunkiai įsileidžia į savo pasaulį.

4. ARIEL WINTER. Savo meilumu papirktum bet ką. Todėl dažniausiai trauki BEVEIK visų vaikinų dėmesį, kurio sunkiai gali atsiginti. Tavo stipriosios savybės - moteriškumas bei elegancija, kurių šiais laikais ne taip jau daug.

5. LILY ROSE DEPP. Tavo ramus būdas labai traukia meniškų asmenybių dėmesį, todėl beveik negali atsiginti bohemiško tipo vaikinų dėmesio. Viena vertus, vaikinams patinka paslaptis, kita vertus - dažniau vertėtų pabūti atviresnei. Taip lengviau prisileisi žmones į savo gyvenimą.

6. ARIANA GRANDE. Esi nenustygstanti ir ką norėsi, tą gausi. Jei tikrai trokši - pati rodysi iniciatyvą bendraudama su vaikinu. Tau puikiai pavyksta apsupti save dėmesiu, nors kartais gali būti tikra karštakošė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis