HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (10 07 - 10 09)

Prasidėjęs spalis pasitinka ne vien šaltais ir vėjuotais orais, bet ir džiugiais nutikimais. Netiki? Paskaityk savo savaitgalio Zodiaką!

Avinas. Savaitgalį ginčai gali būti tokie aršūs, kad ne tik tiesai, bet elementariausiems reikalams gali nelikti jėgų. Žvaigždės įspėja – aplinkiniai provokuos, kad įsiveltum į kokią diskusiją, bet nereikėtų pasiduoti provokacijoms. Jei situacija taps nebekontroliuojama, jai ištaisyti prireiks nemažai laiko, jėgų ir pastangų.

Jautis. Savaitgalį patartina pagalvoti, ar viskas tave tenkina. Galbūt pavargai nuo kasdienės rutinos? O gal atėjo laikas permainoms? Tokiu atveju reikia susikaupti ir rizikuoti. Sekmadienis – puiki diena imti ryžtingai kažką keisti savo gyvenime. Tai gali būti globalios permainos arba nedideli pokyčiai.

Dvyniai. Šiandien pagaliau patenkinsi bendravimo troškimą. Ieškosi išsigelbėjimo ten kur gyvenimas virte verda. Tiesa, po akmeniu vanduo neteka, tad jei nori linksmybių, pasirūpink jomis iš anksto – surenk vakarėlį ar pasikviesk bičiulius pasilinksminti į miestą. Svarbiausia – nebūk vienas ten, kur yra galimybė surinkti būrį draugų.

Vėžys. Savaitgalį imsiesi daugybės svarbių ir įdomių reikalų. Tave vilios projektai, susiję su asmeninės erdvės kūrimu. Ir apskritai labai norėsis ką nors pakeisti, na bent menką smulkmeną. Paprasčiausias būdas – traukti apsipirkti. Na o jei norisi kažko įdomiau, pasuk galvą.

Liūtas. Sekmadienį tavyje prabus maksimalistas. Visame kame norėsis aiškumo, apibrėžtumo – net ten kur tai tiesiog neįmanoma. Dėl tokio nusiteikimo tau bus lengva priimti sprendimus, tiesa, jie bus gana kategoriški. Kad nesusipyktum su visais aplinkiniais, būk nuolaidesnis santykiuose su žmonėmis.

Mergelė. Savaitgalį Merkurijus atkeliaus į jūsų finansų zoną, tad staiga kils noras atsiimti lėšas iš visų investicijų. Dabar ne laikas staigiai imtis priemonių ar pulti atstačius ragus, kaip jums būdinga. Vertėtų palaukti, pažiūrėti, kokios kortos iškris (perkeltine prasme).

Svarstyklės. Savaitgalį tau teks gerokai pasistengti trokštant pelnyti kitų dėmesį. Pasitelk savo žavesį ir tikėtina, jog savaitgalis tau atneš naują, ypatingą pažintį ar smagų laiką su nepažįstamaisiais. Paprasčiausiai neužsidaryk namuose ir nepaisant prastų orų keliauk į miestą.

Skorpionas. Savaitgalį plačiai atmerk akis, dairykis galimybių, kvietimų. Tiesa, nebūk per daug įžūlus. Dabar toks metas, kai įvykiai sukasi greičiau nei bet kada. Permainų reikia tam, kad ūgtelėtum. Nepulk prie pirmo pasitaikiusio daikto, atidžiai ištyrinėk galimybes ir tik jei esi visiškai tikras, ką daryti, veik.

Šaulys. Galite jaustis taip, lyg kažkas siekia sugadinti jums nuotaiką. Gali būti, kad kažko bijote ar gėdijatės. O galbūt nesijaučiate galintys išreikšti save taip, kaip to norėtųsi. Jeigu taip, pasvarstykite, kodėl taip yra. Ar taip jaustis jus priverčia kiti žmonės, o gal jums nerimą kelia jūsų pačių jausmai?

Ožiargis. Savaitgalį teks susidurti su didele priešiška jėga. Gali atrodyti, kad tas srautas niekada nesiliaus. Jis gali būti energetinis, gali būti fizinis, galbūt sulauksi daugiau dėmesio nei norėtųsi. Sekmadienį nesivelk į dramas, kurios su tavimi nesusijusios.

Vandenis. Dabar išgyveni itin spartaus augimo laikotarpį. Susitelk į tai ir suprasi, kad būtini pokyčiai. Gali kilti sunkumų dėl kai kurių žmonių poelgių ar tam tiktų situacijų. Visa tai svarbu, tai stumia tave į pokyčius, kurie neišvengiami. Atsimink – jau šį savaitgalį tau atsivers daug naujų galimybių.

Žuvys. Savaitgalį pajusi laisvę. Gali būti, kad artėja didelės permainos, jos jau beldžia tau į duris. Prieš kviesdamas vidun, pažvelk pro rakto skylutę, tik žinok, kad atsakymas, kurio lauki, nebūtinai vilkės kostiumą, kokio tikiesi. Ištirk visus variantus, būk įžūlus ir nesikratyk permainų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis