3 Zodiako ženklai, turintys daugiausia ENERGETINIO VAMPYRO bruožų

Vampyrai jau senokai iš filmų bei serialų persikėlė į realybę. Džiugesį, teigiamas emocijas bei gyvybingumą siurbiantys energetiniai vampyrai gyvena ir tarp mūsų. O astrologijoje nusimanantys sako, jog energetinį vampyriškumą lemia ne kas kita, o Zodiako ženklas. Pasitikrink, ar nesi viena iš siurbiančiųjų energiją...

Avinas. Avino ženklo atstovai vadinami tipiškai energetiniais vampyrais, kurie vampyravimo techniką renkasi paprastą, tačiau visišką pakertančią - pirmiausia įskaudina, o vėliau priverčia gailėtis. Labai dažnai Avinai savo aukas renkasi ne artimus žmones, tačiau pažįstamus, kolegas, kažkuriuo gyvenimo etapu sutiktus žmones. Avinai pernelyg myli savo artimus, jog nukrieptų į juos energetinių vampyrų galią. Tačiau menkai Avinus pažįstantys šalia jų gali jaustis išsekę, pavargę, jausti įtampą ar net baimę.

Vėžiai, nors laikomi vienais ramiausių bei stabiliausių Zodiako ženklų, deja, yra patys didžiausi energijos siurbėjai! Tiesa, dažniausiai Vėžiai energiją siurbia ne iš pažįstamų ar draugų, bet iš savo artimųjų. Jie geba meistriškai atimti energiją iš pavargusių šeimos narių. Vėžio taktika - apsimesti bejėgiu, niekam nereikalingu, įskaudintu ir nemylimu. Vėžį nuolatos reikia guosti, jo gailėtis, o jei artimas žmogus nesutinka jam duoti pagalbos, tegul pasiruošia. Vėžys padarys viską, jog kito energiją išeikvotų gailesčio maldavimu.

Liūtai mėgsta dėmesį, todėl yra linkę dominuoti visose gyvenimo situacijose. Jautresni žmonės šalia Liūtų gali jaustis nepilnaverčiai, nepasitikintys savimi, įžeisti, o tai labai veikia jų psichologinę būseną. Ne veltui ne kiekvienas gali išbūti šalia Liūtų. Šio Zodiako ženklo atstovai pasižymi ir tuo, jog jei šalia - energijos stokojantis asmuo, jie padarys viską, jog padarytų jį dar labiau pavargusiu - kalbins, siūlys išbandyti aktyvią veiklą ir t.t.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis