Artėjantis Saulės užtemimas bus lemtingas šiems 3 Zodiako ženklams

Saulės užtemimai žmones veikia skirtingai: kai kurie gali net nepajusti šio reiškinio, o štai jautresni neišvengia kylančio nerimo bei įtampos. Rytoj, rugsėjo pirmąją, 9. val. 12 min. prasidedantis žiedinis Saulės užtemimas, truksiantis iki 15 val., bus lemtingas trims Zodiako ženklams.

Jautis. Jaučiai ganėtinai nelengvai išgyvena reiškinius, susijusius su dangumi (Saulės užtemimus, magnetines audras ar pilnatį). Todėl šis Saulės užtemimas juos kaip niekad paveiks - Jaučiai jaus kylančią įtampą, jiems taps sunku susikoncentruoti, viskas kris iš rankų, atrodys, jog daug kas nesiseka. Pirmąją mokslo metų dieną Jaučiams nepatartina planuoti kokių nors tolimesnių išvykų - verčiau pasistengti ramiai praleisti laiką su artimais žmonėmis. Jaučiams svarbu nepasiduodi negatyvumui ir neleisti Saulės užtemimui paveikti jų emocijų.

Ožiaragius Saulės užtemimas paveiks labiausiai iš visų Zodiako ženklų. Naktį iš rugpjūčio 31 d. į rugsėjo 1 d. jie gali blogai miegoti, todėl atsikels nepailsėję ir irzlūs. Patarinta tą dieną pernelyg nesivelti į diskusijas, išlikti ramesniems ir jokiu būdu nekonfliktuoti. Kylantį nerimą reikėtų slopinti raminančiomis arbatomis, relaksacija, sportu. Galimas variantas, jog Ožiaragiai susipyks su kažkuo artimu, o tai gali padaryti įtaką tolimesniems jų santykiams. Todėl kaip įmanydami venkite ginčų.

Saulės užtemimas Žuvis paveiks ne mažiau nei Jaučius bei Ožiaragius - šio ženklo atstovai nervinsis dėl smulkmenų, jausis nepasitikintys savimi ir erzinsis dėl kiekvieno pasakyto žodžio. Vidinė ramybė iš fronto pasitrauks, todėl patartina pirmąją rugsėjo dieną leisti laiką ramiai, artimų žmonių būryje, vengti masinių susibūrimų - jie gali iššaukti baimės atakas. Vertėtų pasirūpinti mityba, mat gali būti, jog Žuvims Saulės užtemimo metu sustreikuos virškinimas, pasidarys negera.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis