Sužinok, koks tu gyvūnas pagal gimimo datą

Pirmykščiai žmonės tikėjo, jog kiekvieną asmenį globoja gyvūnas, kitaip vadinamas totemu. Būtent totemas ne tik galėjo atskleisti visą tiesą apie žmogų, jo asmeninį gyvenimą, bet ir nusakyti žmogaus ateitį. Prikėlėme šį tikėjimą ir nustebome... gimimo datos nulemti gyvūnai gali atskleisti labai daug!

Tad paieškok savo gimimo datos ir skaityk, koks gyvūnas tau nulemtas!


(sausio 2-11 d.ir liepos 5-14 d.) Elnias


(sausio 12-24 d. ir liepos 15-25 d.) Avinas


(sausio 2-11 d.ir liepos 5-14 d.) Mangusta


(sausio 12-24 d. ir liepos 15-25 d.) Vilkas


(sausio 25 d – vasario 3 d. ir liepos 26 d – rugpjūčio 4 d.) Gandras


(vasario 4-8 d. ir rugpjūčio 5-13 d.) Voras


(vasario 9-18 d. ir rugpjūčio 14-23 d.) Žaltys


(vasario 19-29 d. ir rugpjūčio 24 - rusėjo 2 d.) Bebras


(kovo 1-10 d. ir rugsėjo 3-12 d.) Vėžlys


(kovo 11-20 d. ir rugsėjo 13-22 d.) Šarka


(kovo 21 d.) Voverė


(kovo 22-31 d. ir rugsėjo 23-spalio 3 d.) Varnas


(balandžio 11-20 d. ir spalio 14-23 d.) Gaidys


(balandžio 21-30 d. ir spalio 24- lapkričio 2 d.) Jautis


(gegužės 1-14 d. ir lapkričio 3-11 d.) Barsukas


(gegužės 15-24 d. ir lapkričio 12-21 d.) Kupranugaris


(gegužės 25 d. – birželio 3 d. ir lapkričio 22 d. – gruodžio 1 d.) Ežys


(birželio 4-13 d. ir gruodžio 2-11 d.) Danielius


(birželio 14-23 d. ir gruodžio 12-20 d.) Dramblys


(birželio 24 d.) Arklys


(birželio 25 d. – liepos 4 d. ir gruodžio 23 d. – sausio 1 d.) Gepardas


(rugsėjo 23 d.) Povas


(gruodžio 21-22 d.) Gulbinas


Metas skaityti aprašymus:


Elnias. Tavo galvoje verda šimtai idėjų, esi labai iniciatyvi. Dažnai būni tikra kompanijos siela - tau patinka atkreipti į save dėmesį, mėgsti pasakoti įvairias istorijas. Vis dėlto esi linkusi vertinti kitus pagal išvaizdą - tai neretai tai sutrukdo į gyvenimą įsileisti puikius žmones.


Avinas. Esi, taiki rami asmenybė, kuriai svarbu išsaugoti orumą. Nesi pasipūtusi, esi ganėtinai paprasta, neretai trokšti vienatvės. Ramybė bei buvimas su savimi tau padeda susikoncentruoti, pasiruošti naujiems darbams. Esi užsispyrusi, tačiau tai kartais sutrukdo, ypač, kai negali pripažinti, jog esi neteisi.


Mangusta. Esi ganėtinai impulsyvi, pirmiausia padarai, o po to pagalvoji. Vis dėlto neretai priimi teisingus sprendimus. Nesi linkusi vadovautis kitų nuomone - tvirtai žinai, ko trokšti iš gyvenimo, todėl nepaisai kitų žmonių pozicijos. Jei tave kažkas puola, tu prabudini savo maištingąją prigimtį. O ji tikrai nėra pati švelniausia...


Vilkas. Visuomet ieškai teisybės ir pasižymi išmintimi, gudrumu. Esi gero būdo, bet dėl to tave daug kas apgauna, naudojasi tavimi. Visgi nepasiduodi piktiems žmonėms ir viską stengiesi išspręsti gerumu bei atlaidumu. Didžiausia tavo vertybė - šeima, todėl stengiesi palaikyti artimus ryšius su artimaisiais ir pati beatodariškai sieki šeimos sukūrimo.


Gandras. Esi labai sąžininga, geros širdies, šeimyniška. Nesi linkusi kopti karjeros laiptais, tau labiau patinka kurstyti šeimos židinį, rūpintis artimaisiais. Tave daug kas mėgsta, mat daugeliui sugebi būti geranoriška, visada pasiteirauji, kaip kam sekasi, ar nereikia pagalbos ir t.t.


Voras. Nors esi nuoširdi, visgi tau svarbiausi tavo pačios poreikiai. Nenori tūnoti kamputyje - nors neretai stabdai save realizuodama, vis dėlto trokšti garbės ir populiarumo. Esi ganėtinai kūrybinga asmenybė, turi nemažai idėjų ir užsispyrimo.


Žaltys. Esi labai nepastovi - tave erzina sedėjimas vienoje vietoje. Neturi labai daug draugų, nes prisileidi tik tuos, kuriuos spėji gerai pažinti. Savo artmiesiems gali atiduoti viską, tačiau žmonėms, kurie yra tau tik pažįstami, neatversi savo širdies.


Bebras. Esi praktiška, šeimyniška, tačiau kiek konservatyvi. Naujovių vėjai - ne tau, tau patinka stabilumas. Svajoji sukurti šeimą, tau patinka ramybė, buvimas su artimaisiais. Esi bendraujanti asmenybė, tačiau ne itin didelė pleputė.


Vėžlys. Gyvenime gali daug ką ištverti - net ir sunkiausiu periodu nesiskundi, nedejuoji. Niekada nepaliksi tau artimų žmonių likimo valioje ir nesistengsi kažko sumenkinti. Nemėgsti įsakinėti ar išsišokti, neretai tau patinka pabūti šešėlyje.


Šarka. Šarkos tikros optimistės - tiesiog dievina bendravimą ir juokus, todėl beveik visuomet yra dėmesio centre. Tau patinka pokštauti, o save stengiesi apsupti tais žmonėmis, kurie tau keltų šypseną, būtų malonūs, geranoriški. Dažniausiai nesi linkusi liūdėti ar virkauti, to paties reikalauji ir iš žmonių, esančių šalia.


Voverė. Esi labai veikli, trykšti energija, tau nebūdinga anksti senti. Gali daryti daug darbų vienu metu ir dėl to visai nesiskundi - priešingai, tau tai teikia vieną malonumą. Tau prognozuojama puiki ateitis, mat gebėsi susitvarkyti su iškilusiomis kliūtimis ir sparčiai kopsi karjeros laiptais.


Varnas. Turi nemažai draugų, mat esi bendraujanti, tavimi galima pasitikėti. Nemėgsti konkurencijos - ji tau kelia nereikalingą spaudimą, nesi linkusi varžytis. Dažnai bijai į savo gyvenimą įsileisti jausmus - o veltui, mat artimas žmogus tau suteikia didžiausią pasitenkinimą.


Gaidys. Esi ganėtinai pasipūtusi - nors pasitikėjimas savo jėgomis nėra blogai, neretai aplinkiniams gali pasirodyti tikra ledo karalienė. Bendrauji tikrai ne su visais - dažnai mėgsti parodyti savo aroganciją nepažįstamiems. O jie susidaro apie tave nuomonę greitai...


Jautis. Nesi jausmų kamuoliukas ir širdimi nesivadovauji - greičiau jau protu ir racionaliu mąstymu. Tau labiau rūpi profesiniai dalykai nei asmeniniai santykiai, todėl darbinėje srityje esi tiesiog nepakeičiama.


Barsukas. Tu tikrai nepaklūsti kitiems - tau nerūpi kitų nuomonė, darai viską taip, kaip trokšti pati. Nemėgsti, kai kiti kišasi į tavo gyvenimą, vertini savarankiškumą, individalumą. Dievini nuotykius, keliones, neįprastus žmones.


Kupranugaris. Kupranugariai yra aktyvūs, dievina keliones, naujus potyrius, mėgsta susipažinti. Yra draugiški, nuoširdūs, su visais maloniai bendrauja. Gali daug ką papasakoti, tačiau nemėgsta būti dėmesio centre.

Ežys. Turi puikią intuiciją, todėl retai kada klysti. Esi geranoriška, nemėgsti kenki kitiems, nekenki konfliktų ar ginčų.

Esi labai sumani ir gudri, tau būdingas mokslo, išminties siekimas. Patinka mokytis, gali būti, jog mokslo srityje esi ar buvai viena lyderių.


Danielius. Esi labai dorovinga, visų gailiesi. Tau patinka padėti kitiems žmonėms, save realizuoji socialinėje veikloje. Vis dėlto neretai žmonės naudojasi tavo gerumu, tą greitai pastebi ir nuo tokių žmonių stengiesi sprukti. Tavo siekis - apsupti save žmonėmis, kuriais galėtum pilnai pasitikėti.


Dramblys. Nors esi rami, tačiau visada pakovosi už save, savo įsitikimus, niekada neapsileisi. Turi tvirtą poziciją ir neleidi kitiems jos griauti. Kitiems gali pasirodyti pasipūtusi, į visus žvelgianti iš aukšto, tačiau iš tiesų esi labai paprasta, dievini malonius pokalbius jaukioje kompanijoje.


Arklys. Mėgsti laisvę, tau nepatinka būti priklausomai nuo kitų. Nesi linkusi demonstruoti neigiamų jausmų, todėl to reikalauji ir iš kitų. Apskritai, esi labai savarankiška ir nenori būti įsprausta į rėmus. Tau patinka buvimas gamtoje, nemėgsti sedėti vienoje vietoje.


Gepardas. Tavo gyvenimas kupinas nuotykių ir įvairiausių nutikimų. Ramiems žmonėms su tavimi - ne pakeliui. Todėl trauki žmones, kurie dievina avantiūras. Tik būk atsargi - ne visada nuotykiai baigiasi gerai, todėl turėtum būti šiek tiek atsakingesė ir rimčiau žiūrėti į gyvenimą.


Povas. Povai - ganėtinai jautrūs žmonės, kurie stengiasi padėti kitiems įvairiose situacijose, tačiau nereikalauja iš jų atlygio. Vis dėlto juos supa nemažai žmonių, trokštančių pasinaudoti jų gerumu, todėl jiems vertėtų būti atsargesniems, nepasiduoti kitų įtakai.


Gulbinas. Esi labai rafinuota ir turinti puikias manieras mergina, vis dėlto neretai tave gali palaikyti svajokle, kiek pasimetusia realybėje mergina. Nors esi sumani, neretai skrajoji padebesiais. Esi kūrybiška, tačiau dažnai bijai save realizuoti, kartais tau stinga pasitikėjimo savo jėgomis.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis