Kaip prisišaukti meilę? Nuo gumos iki Facebooko

Vienos burtais tiki, kitos prunkščia išgirdusios iš draugių kokį nors naują burtų būdą. Tačiau pripažinkime, jog išbandžiusios burtų galią esame beveik visos...

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Ypatingai didelę reikšmę burtų pasaulyje turi meilės burtai. Juk prisivilioti tau patinkantį vaikiną kartais neužtenka vien tavo pačios pastangų. Tuomet reikia pasitelkti gerąją magiją!

Vis dėlto kai kurie burtai kartais sukelia šypseną. Kita vertus – atliekant burtus protu nelabai galima pasikliauti, vietą reikia atiduoti jausmams, tad kodėl tau neišbandžius šių keistų, bet galbūt veiksmingų burtų?

Senasis kramtomosios gumos meilės burtas

1950 metais Kalifornijoje sukurtas burtas tinka ir šioms dienoms. Gumą kramtyti mėgstame visos, o ypatingai per nuobodžias pamokas ar paskaitas. Tačiau gumos kramtymą galime pritaikyti ir meilės burtams. Ką gi reikia daryti? Nusipirk pačios saldžiausios, geriausiai, vaisinės kramtomosios gumos. Tačiau pirk tokią, kuri yra vertikaliuose pakeliuose, tai yra, jog kiekviena guma pakelyje būtų įpakuota po vieną. 

Dabar ant kiekvienos gumos užrašyk tau patinkančio vaikino vardą ir supakuok gumas atgal. Tik atsimink, jog vidurinė guma turi būti ne su vaikino vardu, o su nupiešta mažyte širdute. Tuomet pasiūlyk tau patinkančiam vaikinui gumos gabalėlį, kuriame yra nupiešta širdutė. Kol jis kramtys gumą, pati išsitrauk gumą su jo vardu ir taip pat kramtyk.

Nori tikėk, nori ne, bet kai kurios sako, jog šis burtas tikrai veikia. Mat būrimo šalininkai teigia, jog kramtymas suartins ir jūs su simpatija galbūt kada nors pasibučiuosite.

Stebuklingojo meilės gėrimo burtas

Tikriausiai esi girdėjusi apie burtus, kuomet į mylimojo arbatą ar kitą gėrimą yra įpilamas koks nors stebuklingas, magiškas nuoviras. Tai gali būti tavo pačios maišytas gėrimas su granatų sultimis ar rožių žiedlapiais, nuolat galvojant apie savo simpatiją. Anot senovės žiniuonių, granatų sultys labai veikia hormoninę sistemą, todėl iššaukia meilės poreikį, o rožių žiedlapiai irgi turi stimuliuojamųjų savybių. 

Ar niekada nepamąstei, kiek daug draugysčių, vėliau pereinančių į meilę, prasidėjo nuo kavos gėrimo? Juk pasakymas „einame kavos“ dažniausiai reiškia ne tiesiog paprastą kavos gėrimo ritualą, bet ir pokalbius, juoką ir naujas pažintis. Todėl jeigu tave tau patinkantis vaikinas pakvietė kavos puodeliui, gali pasinaudoti kavos burtu. 

Tau tereikia, susitikus su vaikinu, atsinešti į buteliuką įpilto vandens su šlakeliu granatų sulčių ir rožių žiedlapiais. Kai vaikinas nueis į tualetą, greitai įpilk į jo kavą šiek tiek stebuklingojo vandens. Taip gerdamas kavą su šiuo gėrimu ir žiūrėdamas į tavo akis, vaikinas gali pradėti tau simpatizuoti.

Adatos smeigimas (ne į širdį, bet beveik...)

Adatos galia jau seniai žinoma visoms raganoms ir raganiams. Norint prisivilioti vaikiną, visų pirma tau reikės nedidukės adatos, kurią turi apiburti. Paimk adatą ir apšlakstyk ją vandeniu, kurio viduje būtų bijūno žiedai. Ši gėlė simbolizuoja romantiką ir meilę, todėl yra labai svarbi norint prisivilioti simpatiją. Šlakstyk adatą vandeniu galvodama apie savo simpatiją. Tuomet, kai jį sutiksi, įsmeik jam adatą į jo švarko atlapą ar džinsų kišenę. Sako, kad toks veiksmas tarsi pasako: „šis vaikinas mano, ir niekas prie jo negali lįsti!“

Rankšluosčio burtas

Jeigu naujos simpatijos tavo fronte dar nematyti, visai gerai būtų išbandyti rankšluosčio burtą. Prieš eidama miegoti nusiprausk veidą, tačiau veido nesišluostyk. Tuomet pasidėk rankšluostį po galva ir pasiruošk miego seansui. Dabar sapnuok... Pagal burtą, turėtum susapnuoti tą, kuris atneš tau rankšluostį. Tas, kuris rankšluostį atneš tau, bus tavo mylimasis.

Naujoviškasis Facebooko burtas

Kas gi šiais laikais nešiojasi mylimojo nuotraukas kišenėje arba piniginėje? Dabar viskas talpinama mobiliuosiuose telefonuose ar kompiuteriuose. Todėl beveik nėra abejonių, jog savo simpatiją tikrai turi Facebooko drauguose ir kas dieną žiūri jo fotografijas, giliai atsidusdama ir vis pamąstydama, kada gi tas vaikinas bus tavo.
Pasirodo, jis gali būti tavo labai paprastu būdu. Pritaikant senąjį metodą su popierinio pavidalo nuotrauka, prisivilioti mylimąjį galima panaudojant jo Facebooko nuotrauka. Tau reikės:

Druskos maišelio,
Vieno didelio obuolio,
Mobilaus telefono arba nešiojamojo kompiuterio.

Senasis burtas sako, jog visų pirma tu turi pabarstyti druską ratu. Ratas neturi būti pernelyg mažas – jame turi tilpti tu pati. Tuomet pasiimk savo mobilųjį telefoną ar nešiojamąjį kompiuterį, įsijunk savo simpatijos nuotrauką, ir žiūrėdama į ją mąstyk apie jus, būnančius kartu. Mąstyk, kaip kartu leidžiate laiką, juokiatės, bučiuojatės.

Tuomet perskelk obuolį per pusę. Tai simbolizuoja jus abu. Padėk dvi obuolio skiltis aplink elektroninį prietaisą. Tada susemk visą druską ir išėjusi į lauką išbarstyk ją. Grįžusi obuolį ir mobilųjį telefoną ar nešiojamąjį kompiuterį pastatyk tau patogioje vietoje.

Atmink – visi burtai yra susiję su mąstymu! Jei TIKRAI stipriai galvosi ir būsi įsitikinusi burtų galia, pamatysi: net ir keisčiausias burtas gali suveikti.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis