Susipykusi su stiliumi gražuolė? Nauja Justino Bieberio meilė apsirengė taip, kaip reta kuri drįstų (FOTO)

Atlikėjas, širdžių ėdikas Justinas Bieberis aiškiai žino - mergina ar moteris, stovinti šalia jo, privalo būti graži, atletiška ir elegantiška. Peržvelgus Justino Bieberio gausų simpatijų sąrašą galima įsitikinti, jog jis draugavo ne tik su be galo gražiomis, tačiau ir puikų stiliaus pojūtį išsiugdžiusiomis damomis.

Regis, naujoji Justino meilė, modelis Baskin Champion nėra iš tų merginų, kurios deda dideles pastangas atrodyti tobulai. Genetika Baskin dovanojo tobulą figūrą ir angeliškus veido bruožus, na o stiliaus pojūtį ji turėjo išlavinti pati.

Baskin - laisvo, nesuvaržyto stiliaus gerbėja ir šis stiliaus pasirinkimas kuo puikiausiai tinka plieskiant Kalifornijos saulei. Vis dėlto net karčiausią dieną budi stiliaus kritikai, kurie pasirengę išteisinti arba negailestingai nuteisti įžymybes.

Baskin paparaciai pagavo keliaujant į miestą šiltą trečiadienio rytą. Pakalbėjusi telefonu ji nusipirko vėsinantį gėrimą ir iškeliavo susitikti su drauge. Niekuo nenustebinanti veikla, tačiau apranga! Baskin buvo apsirengusi sendinto stiliaus džinsinį kombinezoną, po kurių dėvėjo ne sportinę liemenėlę, kuri pagal etiketą turėtų būti pritaikoma tokiam stiliaus deriniui, o nėriniuotą apatinę liemenėlę.

Varijuoti su liemenėlėmis ir eksperimentuoti jas renkantis kaip įvaizdžio detalę tikrai galima, tačiau būtina skirti juodą ir baltą. Yra liemenėlės, skirtos dėvėti po viršutiniais drabužiais ir yra liemenėlės, kurios gali persišviesti ar kiek pasimatyti per drabužius.

Toks stiliaus pasirinkimas jau kiek per drąsus ir net labai prasilenkiantis su stilingumu. Baskin, buvusi Justino mergina Selena tau pravestų puikią stiliaus pamoką kaip atrodyti seksualiai, bet kartu subtiliai ir moteriškai. Pagalvok apie tai...

Baskin Champion in Brentwood, Los Angeles on Wednesday. RIGHT_BRACKET 25th AprilLEFT_BRACKET #baskinchampion @baskinchamp RIGHT_BRACKETall rights reserved for Stolanov/BACKGRIDLEFT_BRACKET

A post shared by Baskin Champion News 🇧🇷🌷 (@baskinchampnews) on Apr 26, 2018 at 12:52pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis