Kendall, kas per drabužėlis... Mes taip apsirengti tikrai neišdrįstume (FOTO)

Kardashianų šeimos pažiba, vienas daugiausiai uždirbančių pasaulio modelių Kendall Jenner žino - jei atvykti į mados sostinę Milaną, tai tik kaustant dėmesį. Ypač, kai dalyvauji vyrų mados savaitės oficialiame renginyje!

Drąsų sprendimą padariusi Kendall renginyje ne tik kad pasirodė be liemenėlės, kuri daugeliui merginų reikalinga it oras, bet dar ir pasirinko klasikinio tipo žemės atspalvio aptempiančią palaidinę su kaklu, kuri atidengė visas Kendall moteriškąsias grožybes. Žinoma, tai ne pirmas kartas, kuomet modelių pasaulio pažiba pasirodo be viršutinio apatinio drabužio, tačiau kiekvienas kartais nustebina ir suglumina didelę dalį manekenės gerbėjų. Nors realiame gyvenime Kendall rodosi kultūringa bei santūri asmenybė, ant podiumo ar raudonojo kilimo ji gali virsti dėmesį traukiančia išsišokėle.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Ko gero, tokį įžymybės aprangos pasirinkimą inspiravo šiuo metu mados pasaulyje tvirtas pozicijas užimanti no bra tendencija, kuriai paklūsta ir pačios kukliausios manekenės. Vis dėlto šis Kardashianų šeimos gražuolės pasirinkimas neliko be kritikos. Daugelis teigė, jog Kendall pasirinktas drabužis pernelyg paprastas, jog įvaizdžiui būtų suteiktas įspūdingas efektas nedėvint liemenėlės. Įsivaizduok, jei kas nors tau patartų taip apsirengus kilti ant pakylos - ko gero, tą žmogų palaikytum negebančiu protauti. Na, bet kai tu - Kendall Jenner, iš tiesų gali sau leisti viską. Ypač stiliaus atžvilgiu.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis