„MTV Europa“ apdovanojimų grožio ir mados nesėkmės: kur dingo žvaigždžių žavesio suvokimas? (FOTO)

Savaitgalį Londone vykę garsieji „MTV Europa“ muzikiniai apdovanojimai į renginį sutraukė ne tik Europos žvaigždės, bet ir už Atlanto gyvenančias įžymybes. Jų gretose buvo žymios atlikėjos, socialinių tinklų žvaigždės bei modeliai.

Kaip ir kiekviename viešame renginyje, MTV Europa apdovanojimuose pasitaikė ir mados perlų, ir visiškų fiasko. Tiesa, stiliaus ekspertai gražiu žodžiu minėti daugelio įžymybių įvaizdžių negalėjo - renginyje netrūko beskonybės bei paprasčiausių pastangų atrodyti gražiai. Daugelį nuvylė net tos įžymybės, kurios ant raudonojo kilimo dažniausiai spindi. Pateikiame nesėkmingiausius pasirodymus MTV Europa muzikiniuose apdovanojimuose.

Madison Beer ir jos provokuojanti suknelė. Madison ne per seniausiai sulaukė pilnametystės ir, regis, dar neatrado savęs bei nesuvokia, jog tikras moteriškumas nėra atviros suknelės pasirinkimas. Kokteilinė Christian Dior mados namų suknelė būtų puiki, jei ne tokia gili iškirptė ir iš suknelės kraštelio besiveržiančios Madison grožybės. Tikėkimės, Madison stiliaus pasirinkimams bus galima pritaikyti pasakymą - kuo daugiau metų, tuo daugiau proto.

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Sabrina Carpenter ir jos antakių vešlumas. Nors natūralių antakių tendencija vis dar gyva, ne visoms tinka platūs, veido bruožus pastambinantys antakiai. Komentuoti Sabrinos įvaizdžio nėra tikslo - juoda, klasikinė suknelė ir smulki delninė kartu atrodė tobulai, tačiau jos antakių formą daugelis vertino neigiamai.

Sabrina Carpenter
Sabrina Carpenter
Vida Press

Demi Lovato. Demi gerbėjai žino: kuomet atlikėja žengs raudonuoju kilimu, ji trauks visų žvilgsnius. Ne išimtis ir šie apdovanojimai, kuriems Demi pasirinko dryžuotos medžiagos kostiumą. Deja, Demi šį kartą nepavyko išvengti neestetiškai atrodančios krūtinės vaizdo - daugelis teigė, jog įžymybei reikėjo pasirinkti krūtinę sukeliančią liemenėlę arba priklijuojamą liemenėlę.

Demi Lovato
Demi Lovato
Vida Press

Rita Ora. Su chalatu į renginį? Viskas galima tik atlikėjai Rita Orai. Su baltu chalatu ir rankšluosčiu ant galvos į renginį atkeliavusi Rita atrodė lyg nužengusi iš vonios. Kaipmat pasipylė komiški komentarai, o internetas šiandien ūžia nuo linksmų vaizdelių bei mėmių. Jei toks Ritos įvaizdžio pasirinkimas buvo apgalvotas, tuomet dėmesį pritraukti jai tikrai pavyko.

Rita Ora
Rita Ora
Vida Press

Kesha. Buvusi gražuolė atlikėja Kesha šiuo metu nebeatpažįstama. Blizgų kostiumą pasirinkusi atlikėja daugelio skeptikų teigimu buvo panašesnė ne į moterį, bet į vyrą. Keshą nuo vyriškos lyties teskyrė tik rausvi, išpuoselėti plaukai.

Kesha
Kesha
Vida Press

Hailey Baldwin. Modeliai žino - ant raudonojo kilimo jie privalo atrodyti nepriekaištingai. Viena menkutė klaida ir juos linčiuos dar ilgai. Taip nutiko garsiam modeliui Hailey, kuri renginyje pasirodė su netinkama šukuosena. Ko gero, plaukų stilistas modeliui norėjo suteikti netvarkingų plaukų efektą, tačiau rezultatas buvo prastas - rodėsi, jog Hailey plaukai paprasčiausiai netvarkingi.

Hailey Baldwin
Hailey Baldwin
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis