Tai bent aprangėlė! Ariel Winter pasirinkta atvira suknelė vos neatidengė to, ką suteikė gamta (FOTO)

Visiškai suprantama, kai turėdama gražią krūtinę mergina ar moteris pabrėžia ją iškirpte ar aptempta palaidine. Kam maskuoti savo figūros privalumus? Vis dėlto pabrėžiant turtą, kurį suteikė gamta,būtina turėti saiko pojūtį.

To niekaip nepavyksta padaryti JAV žvaigždutei, serialo Moderni šeima žvaigždei Ariel Winter. Stiliaus ekspertai nespėja skaičiuoti kartų, kuomet devyniolikmetė suklydo besirinkdama aprangą keliaudama į pramogų pasaulio vakarėlius. Kalifornijoje įvykusio žurnalo La Palme skirtame vakarėlyje Ariel suspindo ne iš gerosios pusės. Aktorė pasirinko suknelę (jei ją galima pavadinti suknele), kurią verčiau būti palikusi spintos gilumoje. Žemės atspalvio blizgi suknelė su raišteliais pilvo srityje buvo ne tik pernelyg trumpa, bet ir su toookia iškirpte, kuri vos neatidengė Ariel krūtų spenelių!

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Tai, kas daugeliui merginų sukeltų gėdą ar net šoką, Ariel atrodo menkniekis. Ji vakarėlyje laisvai bendravo su susirinkusiais svečiais ir nesivaržė savo atviros aprangos. Aktorei buvo nė motais, jog daugelis net negalėjo susikaupti bendraudami su įžymybe, kai jos gamtos suteiktas turtas tiesiog veržėsi per suknelės kraštus. Mergina ne kartą buvo tituluota vulgariausia ir nestilingiausia įžymybe, tačiau jai, regis, šis titulas net patinka. Kažin, ką ji pati manys apie savo aprangą po dešimties metų arba kaip turės jaustis jos vaikai, kurie peržvelgs mamos jaunystės nuotraukas?

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Tikra blizgutė - taip daugelis apibūdina Ariel, kuri pramogų pasaulyje garsėja kaip spindesio gerbėja. Vis dėlto renkantis labiau dėmesį atkreipiančią aprangą merginai vertėtų pasikliauti profesionaliu stilistu, kuris patartų bei padėtų išvengti tokių baisių stiliaus klaidų.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis