7 atviriausi (ir prasčiausi?) Ariel Winter įvaizdžiai (FOTO)

Amerikiečių aktorę, serialo Moderni šeima žvaigždę Ariel Winter arba myli, arba nekenčia. Nekęsti Ariel galbūt ir nėra dėl ko, visgi daugeliui yra nepriimtinas itin atviras žvaigždutės aprangos stilius. Gerbėjai putojasi, jog Ariel socialiniuose tikluose seka milijonai jaunų žmonių, tad ji rodo netinkamą pavyzdį savo šokiruojančia apranga. Ar tai - ne įrodymai, jog Ariel vertėtų atidžiau rinktis stilistą?

Neskoninga liemenėlė. Išlavintą skonio pojūtį turinčios merginos žino, jog vilkint permatomą palaidinę būtina išsirinkti tokią liemenėlę, kuri derėtų prie aprangos visumos. Ariel liemenėlės pasirinkimas itin prastas. Blizgus, nėriniais puoštas apatinis trikotažas ir žalsva pilvą apnuoginanti palaidinė - nebent į karnavalą...

New ink @_dr_woo_ 🎉

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Jun 15, 2017 at 3:48pm PDT

Pernelyg atvira laisvalaikio palaidinė su iškarpymais šone. Šis aprangos variantas gal ir tinkamas karštai dienai, tačiau svarbu pasirinkti tinkamą palaidinės dydį, jog krūtinė neatrodytų iššaukiančiai. Na, Ariel kol kas sunkiai orientuojasi dydžių pasaulyje, o ši pasirinkta palaidinė tik įrodo tai.

I felt the need to point out that I am carrying a milk filled oil can cup I got from Cars Land... fuck with me.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Jul 20, 2017 at 9:09pm PDT

Netinkamo dydžio šortai. Ariel dažnai įsisipraudžia į šortukus, kurie tiktų kiek lieknesnei ir ne tokią moterišką figūrą turinčiai damai. Deja, paparaciai jau nebespėja fiksuoti Ariel, kuomet gatvėje ji puošiasi pernelyg aptemptais šortukais. Viskas suprantama - vasara, karštis, įdegis, tačiau kodėl reikia lysti ne į savo daržą?

bb 🍒 thanks to @ninezeroone ❤️

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on May 20, 2017 at 12:57pm PDT

Kažką pamiršo? Viena yra sijonas, šortukai ir atvira palaidinė bei visai kas kita... tik atvira palaidinė. Ariel, kur tavo apatinės kūno dalies drabužis? Vien batais, kurių raišteliai siekia kelius, šio akibrokšto nekompensuosi.

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Oct 14, 2016 at 12:08pm PDT

Provokuojančios iškirptės. Ariel prieš keletą metų viešai paskelbė pasidariusi krūtinės mažinimo operaciją ir nuo to laiko nenustoja demonstravusi savo iškilumų. Iš F į D dydį transformuota krūtinė gal ir moteriškumo simbolis, tačiau šio demonstravimo jau per akis. Regis, kuklumas nėra savybė, kurią vertina Ariel.

Coachella 🎶🎶 (follow me on Snapchat winter.ariel)

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Apr 22, 2016 at 3:03pm PDT

A little Throwback Tuesday... 😘

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Nov 10, 2015 at 9:34am PST

Oficialiuose renginiuose - jokio kuklumo. Ariel ne iš tų, kuriuos pramogų pasaulio vakarėliuose tyliai sedėtų kamputyje. Ji visuomet traukia dėmesį, tačiau ne dėl to, jog pasirinko puikią suknelę ar kerėjo šukuosena. Dažniausiai Ariel yra peikiama stilistų dėl netinkamo aprangos varianto ir linčiuojama konservatyvesniųjų, kuriems nesuprantamas toks atviras Ariel įvaizdis.

❤🦄 Makeup: @kipzachary Hair: @jonathan_colombini

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Apr 3, 2017 at 8:05am PDT

On @jimmykimmellive tonight! ❤️

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on May 10, 2017 at 4:07pm PDT

Sėdmenų demonstravimas. Moterišką figūrą turinti Ariel nevengia rodyti savo sėdmenų ir renkasi tokią apatinės kūno dalies aprangą, kuri išryškintų visus privalumus. Ir čia išsiskiria gerbėjų nuomonės - vieniems gražu bei moteriška, antri tikrai įteiktų Ariel nestilingiausios įžymybės statulėlę, jei tik turėtų galimybę.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis