Ar jau turi šią stilingiausią vasaros detalę?

Šį aksesuarą greičiausiai išpopuliarino soc. tinklų žvaigždutė ir makiažo guru Kylie Jenner, o gal pirmoji visgi buvo jos sesuo Kim Kardashian. Praėjo mėnuo kitas ir štai - vasarą kone kiekviena garsenybė jau puošiasi korsetu.

Šįmet mados pasaulyje korsetų pradininkais tapo platūs, liemenį išryškinantys diržai, nuo odinių iki elastinių. Tokius diržus stileivos pritaikė visur: ant suknelių, ilgesnių marškinėlių, kombinezonų, lietpalčių ar švarkų.

Vida Press nuotr.

AFP/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Dabar bene populiariausi korsetai - tarsi platūs elastiniai diržai. Kadangi dydis reguliuojamas sutraukiamais raišteliais, jie kuo puikiausiai prisitaiko ir prie kuklių, ir prie išraiškingų linkių. Šį aksesuarą itin pamėgo vadinamojo plius dydžio manekenė Ashley Graham.


A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on May 9, 2017 at 12:21pm PDT


Vida Press, Sipa Press/Scanpix nuotr.

Kitas madingas korsetų modelis - ilgesni liemenį suveržiantys korsažai. Jie iš apačios apgaubia krūtinę, tačiau jos neuždengia. Nors tokie aksesuarai gana ekstravagantiški, garsios manekenės jau spėjo jais pasipuošti ne viename renginyje. Atkreipk dėmesį: šie korsetai atrodo šiuolaikiškiau derinami ne prie vakarinės, o prie laisvalaikio stiliaus aprangos.

Vida Press nuotr.

Trečiasis variantas - pilni korsetai, kurie dengia ir liemenį, ir krūtinę. Šie efektingai formuoja liemenį, deja, segėti jų ilgai / dažnai nepatariama, nes pernelyg suspaudžiami vidaus organai. Visgi pramogų pasaulio gražuolės tokiais noriai puošiasi. Vienas dažniau matomų derinių - korsažas ir ilgos plačios kelnės.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Siūlome žvilgtelėti, kokių korsetų gali parduotuvėse rasti šiandien:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis