Nori vakarėlyje būti gražiausia? Įsimink šį Caros Delevingne derinį

Pailsėk nuo suknelių ir vakarinio įvaizdžio idėjų semkis iš supermodelio Caros Delevingne. Ji garsėja šiek tiek berniokišku įvaizdžiu, tad dažnai vakarines sukneles iškeičia į kombinezonus arba kelnių kostiumus.

Visai neseniai Cara Delevingne sužibėjo vilkėdama mados namų "Burberry" kostiumą. Mergina žibėjo tikrąja to žodžio prasme, prie kostiumo pritvirtintas masyvus deimantų vėrinys nuostabiai žvilgėjo. Vintažinio stiliaus aksesuaras vis dėlto ne kiekvienai, tokiu pasipuoštų tik drąsiausios. Tačiau panašų įvaizdį gali susikurti ir be ekstravagantiškų detalių.

AP/Scanpix nuotr.

Tereikia išsirinkti dailų kelnių kostiumą ir prie jo priderinti ryškesnį kaklo papuošalą. Puikiai tiktų nusagstytas žėrinčiais kristalais, tiek imituojančiais deimantus, tiek gėles ar išdėliotas ritmingomis figūromis.

Kaklo papuošalai: "Zara", "Oasis", "Mango", gamintojų nuotr.

Nežinai, kokį kostiumą rinktis? Ką gi, juodas - klasika, visuomet atrodys puikiai. Visgi vasarą madingi spalvoti, ir ryškūs, ir pastelinių atspalvių. Žinoma, prie spalvingo kostiumo teks atsakingiau rinktis aksesuarus, kad įvaizdis nebūtų perkrautas. Jei nori atrodyti prabangiai, pasimatuok aksomo kostiumą. Nors tokie tendencijose vyravo praėjusį sezoną, jie vis dar populiarūs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis