O ne! Baisieji akiniai vėl madingi...

Mados pasaulis mus ir vėl švysteli atgal. Į 90-uosius. Grįžusios dešimtojo dešimtmečio tendencijos ne vieną dar glumina, nors garsenybės to laikotarpiu drabužėlius dienos švieson traukia vieną po kitą. Šį kartą atėjo eilės 90's akiniams.

Pastaraisiais metais buvo daugybė tendencijų, pašiepiančiai pramintų bjauriomis (ugly). Vieni pirmųjų pašaipos sulaukė šlepečių tipo sandalai, po to vintažiniai raukiniais dekoruoti megztiniai, 80's švarkai ekstremaliai platintais pečiais, mom jeans, o dabar 90-ųjų stiliaus akiniai. Mažučiai, siauručiai... bjauručiai. Bet mados pasaulis juos įsimylėjo!

Tokio modelio saulės akinius pristatė įtakingi mados namai "Balenciaga", "Dior", "The Row", taip pat sesutės Kendall ir Kylie Jenner. Jų prekių ženklo "Kendall + Kylie" saulės akinius galima įsigyti už 100 dolerių, dauguma žino, kad tai viso labo "Balenciaga" kopija, tačiau vistiek graibstyte graibsto.

Vida Press nuotr.

Šie saulės akiniai įgavo Matrix pravardę, mat tokie puošė aktoriaus Keanu Reeveso nosį 1999 m. pasirodžiusioje kino juostoje "Matrica". Akivaizdu, kad dizainerius įkvėpė būtent šis fantastikos žanro filmas. Taigi "Matricos" akiniai dabar ant bangos, o simpatiški jie ar ne - nuspręsk pati.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis