Šios vasaros TOP: išsirink stilingiausius atostogų batelius

Masyvus ir storas padas arba siauras ir elegantiškas kulniukas, kutais dekoruotos basutės ar žaismingos pūkuotos šlepetės – šios vasaros avalynės sezonas yra kupinas kontrastų. Madingas vis dar išlieka septyniasdešimtuosius menantis stilius, tačiau šį sezoną jis atsispindi ne tik suvarstomomis, bet ir įspiriamomis basutėmis. Kokie batai privalo dar šią vasarą atsirasti tavo spintoje? Kviečiame pasižvalgyti!

Siuvinėti laisvalaikio bateliai

Prieš daugiau nei metus „Gucci“ mados namams pristačius siuvinėtų laisvalaikio batų kolekciją, visos mados tinklaraštininkės skubėjo pasipuošti šiais išskirtiniais, akį traukiančiais bateliais. Pastaraisiais metais madoje vyravusią „athleisure“ tendenciją, kuri lėmė sportinės avalynės įsigalėjimą laisvalaikio aprangoje, pakeitė „athluxury“, kuri reiškia atletiškos ir elegantiškos ar net prabangios stilistikos susiliejimą. Tokios avalynės tendencijos tvyro ir šių metų vasarą. Gėlėmis, karoliukais ir blizgučiais puošta avalynė tinka ne tik vakariniams pasivaikščiojimams, bet ir išėjimui į miestą, ar net į mados renginį. Tokią avalynę ypač lengva derinti vasarą – gėlėti batai tiks tiek prie spalvotų, tiek prie vienspalvių drabužių.

Two more days left of 2016! Its time to reflect on everything that happened and make plans for 2017. What made this year special for you and what will you focus on in the next one?❤

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on Dec 29, 2016 at 10:10am PST

Įspiriami bateliai – ne tik į paplūdimį

Šį sezoną ryškiausia lengvos laisvalaikio avalynės tendencija – įspiriami bateliai. Ryškios spalvos, karoliukai ir siuvinėti motyvai – tai svarbiausi šio sezono atviros bohemiško stiliaus avalynės akcentai. Taip pat populiarios išlieka ir metalo – auksinė ir sidabrinė – spalvos bei šį sezoną itin madingos verstos odos variacijos. Įsispiriami bateliai puikiai tinka ne tik prie vėjo plaikstomų vasarinių suknelių, bet ir prie klasikinių kelnių bei griežto švarko. Tokie bateliai paįvairins garderobą ir taps puikia alternatyva aukštakulnes basutes mėgstančioms merginoms.

Pūkuotos šlepetės

Lengvučiai, akimirksniu įsispiriami ir primenantys jaukias šlepetes – juos pelnytai vadina metų batais. Kodėl? Išskirtinio dizaino, patogūs ir stilingi – jų tendencija akimirksniu paplito pasaulio didmiesčiuose. Nepaisant vasarinių karščių, žvaigždės bei mados guru skuba pasipuošti žaismingomis, pūkuotomis šlepetėmis, kurias derina prie laisvalaikio ir sportinio stiliaus. Tavo spintoje taip pat gali atsirasti šie išskirtiniai batai – juos derink prie „bomber“ stiliaus švarkelio, aptemptų džinsų ar medvilninių laisvalaikio kelnių.

Love these Babys @simmishoes

A post shared by S A N D R A (@ni_sa_) on Jun 14, 2017 at 2:34am PDT

Aukštakulnės basutės

Šį sezoną, ieškant aukštakulnių ypatingoms progoms, teks rinktis iš dviejų skirtingų stilių: masyvaus kvadratinio kulno arba atvirkščiai – labai plono kulniuko. Abiem atvejais viena tendencija išliks ta pati – perforuotos ir karpytos odos motyvas. Nebijančioms drąsesnio įvaizdžio vertėtų pasekti pasaulinių mados podiumų tendencija ir pasirinkti aukštakulnes basutes permatomu kulnu. Tokias basutes gali derinti prie „boyfriend“ stiliaus plėšytų džinsų arba „high-waisted“ šortukų.

New favorites from @egoofficial ♥️ #egosquad #shoes #shoesaddict #shoesoftheday #heels #pinkshoes #shoestagram #chaussures #chaussuresdujour #shoes👠 #shoeplay #highheels #heelstagram

A post shared by E L O D I E ╳ B L O G G E R (@elodie_castiglioni) on Jul 7, 2017 at 11:45am PDT

Dekoruotos basutės

Kutais bei pumpurėliais dekoruotos basutės išlieka madingos ir šią vasarą. Spalvotos, suvarstomos, žaismingos – tokios basutės gali tapti pagrindiniu tavo aprangos aksesuaru ir akcentu.

When you find your dream sandals and get a gel pedi to match ❤ @boutiquespa #egosquad

A post shared by Gabriele Gzimailaite (@gabrielegz) on May 31, 2017 at 10:05am PDT

Rinkis suvarstomas, tokiu būdu jos tiks ir prie kiulotų, ir prie suknelės, ir net prie maudymosi kostiumėlio. Tikra, spalvinga vasara!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis