Jaunimo numylėtinė persistengė - dienos metu atidengia daugiau nei derėtų (FOTO)

Į vulgariausių jaunųjų įžymybių gretas stoja ir aktorė, devyniolikmetė Bella Thorne. Šalia tokių nuogybes demonstruojančių žvaigždžių kaip Ariel Winter ar Charlie X Bella atrodo ne ką ne prasčiau. Žinoma, ne kuklumo aspektu.

Tariamas romanas su mergišiumi Scottu Disicku, provokuojančios fotosesijos, maištingi pasisakymai, vulgaroka apranga... Pasaulis jau pamiršo apie kadaise egzistavusią švelnią Disney žvaigždę Bellą, kuri kerėjo elegancija bei rafinuotumu. Daugeliui atrodo, jog merginai pasireiškė vėlyva paauglystė - kitaip neįmanoma paaiškinti fakto, kodėl anksčiau mergaitiškas sukneles mėgusi Bella šiuo metu rengiasi taip, lyg dirbtų šokėja naktiniame klube.

Los Andžele ryžtingai žingsniavusi Bella atrodė taip, tarsi vakar būtų šėlusi vakarėlyje. Kiek patinęs veidas, o aprangėlė... Jei būtų organizuojamos blogiausios įžymybės aprangos konkursas, Bella be abejonės būtų viena iš kandidačių. Trumpučius džinsinius šortus ir metalu dekoruotą triko pasirinkusi atlikėja atrodė pernelyg vulgariai, todėl pro šalį žingsniavę žmonės į Bellą atsisuko ne vien dėl to, jog aktorė žymi.

Bella Thorne
Bella Thorne
Vida Press

Bella Thorne
Bella Thorne
Vida Press

Savo kūno nevengianti demonstruoti Bella ne kartą įvairiuose interviu teigė, jog labai savimi pasitiki, o daili figūra yra gamtos dovana, kuria reikia džiaugtis. Žinoma, kūną mylėti bei gerbti privalu, tačiau ar būtina jį visuomet demonstruoti norint sulaukti apkalbų? Rodosi, jog Bellos laukia panašus likimas kaip atlikėjos Miley Cyrus - ši tris metus kėlusi skandalus pagaliau surimtėjo ir kardinaliai pakeitė stilių bei bendravimo manieras. Bellai belieka palinkėti atrasti harmoniją, jog vėliau, praėjus kiek laiko, netektų raudonuoti žiūrint į kadaise darytas nuotraukas...

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis