Populiariausios 2017 m. festivalių aprangos detalės (FOTO)

Festivalių sezonas įsibegėjo - dar daugybė šaunių festivalių prieš akis, todėl suskubkime galvoti, kokiais vasariškais drabužių derinukais puošimės muzikinėse fiestose. Šį sezoną festivalių madose viršų ima pastelinės spalvos, lengvumas ir moteriškumas.

Lengvo audinio suknelė

Vienas patogiausių drabužių festivalyje – lengvučio audinio suknutė. Ieškok nuotaikingos, margintos gėlėmis ar abstrakčiais raštais. Taip pat linksmybėms gamtoje puikiai tiks ir džinsai ar džinsiniai šortai. Nepamiršk įsimesti laisvalaikio marškinėlių (T-shirts), madingų oversized marškinių trumpomis rankovėmis, pavyzdžiui, siūtų iš džinso (tokius galėsi vilkėti ir ant suknelės, ir prie kelnių, šortų). Vėsesniems vakarams pravers treninginis džemperis, odinė baikerių stiliaus striukė.

Do you like this set??? Credit @weendydao #dresses__up #dotdress #niceset

A post shared by dresses-up (@dresses__up) on Jul 3, 2017 at 7:05pm PDT

Vibing in @fashionnova 😍

A post shared by dresses-up (@dresses__up) on Jun 23, 2017 at 1:06pm PDT

Apvalūs saulės akiniai

Saulės akiniai apvaliais stiklais yra vienas pagrindinių bohemiško stiliaus elementų, madoje jie sukasi jau ne pirmus metus. Šio sezono naujovė - apskritas akinių lęšis, bet kitos formos rėmelis, pavyzdžiui, šiek tiek kvadratinis. Žinoma, berėmiai arba apvalių rėmelių akiniai taip pat madingi, tokių festivalyje "Coachella" buvo su kaupu.

Ready#aviator#around#jelly#sunglasses

A post shared by 🏦 : Mandiri Only (@flossyboutique0807) on Jul 7, 2017 at 2:58am PDT

Prisegama rankinė

Iškeisk per petį permetamą rankinę į prisegamą rankinę su diržu. Užsijuosk ant liemens arba persimesk per petį. „Gucci“ – idealus variantas, bet vintažinis stilius irgi tiks.Ji tave lydės kiekviename žingsnyje, juk kažkur turėsi įsidėti savo smartphone'ą ir svarbiausius daikčiukus.

Kombinezonas

Denimo audinys kaip ir daugybė kitų tendencijų pavasarį ir vasarą atgimsta iš naujo. Džinsiniai kombinezonai tapo populiariu laisvalaikio aprangos pasirinkimu. Svarbus momentas - jų dėvėjimas. Madistės kombinezonus vilki ne kaip pareigingos mergaičiukės, bet nusimetusios vieną petnešą, atidengiančią trumpintą, pavyzdžiui, nėriniuotą arba sportiško stiliaus palaidinę / braletę.

Prisidenk ir atidenk

Pončai ir praktiški nailoniniai apsiaustai visada turi būti einančio į festivalį garderobe. Bet kam slėpti gražius drabužius? Įsigyk perregimą lietpaltį – iš po jo matysis vintažinė gėlėta suknelė. Dar viena puiki festivalio stiliaus tendencija - palaidinės, atidengiančios pečius. Jos ne tik atrodo patraukliai, bet ir leidžia puikuotis vasarišku įdegiu. Įsigyk lengvo, švelnaus audininio pastelinio atspalvio palaidinę

🌸 Nowość 🌸 Bluzka off shoulder z rękawami 3/4 👌🏼 Najmodniejsza w tym sezonie --- wraz z chockerem na szyje 🙈😍 Dostępna w rozmiarze S M L -- 119 zł ❣️ Zapraszamy 😘🙈 #boutique #shop #ootd #top #offshoulder #fashion

A post shared by Bliss Boutique (@blissboutiquefash) on Jul 7, 2017 at 3:06am PDT

• Off-shoulder on point • #highwaisted #offshoulder #fashion #clothes #clothing

A post shared by @nice.clothings on Jul 7, 2017 at 3:06am PDT

Didžiuliai auskarai

Nauja dekadentiška tendencija – prie kiekvieno drabužių derinio įsiverk didžiulius auskarus (nereikia gėlių girliandų ar super ryškaus makiažo). Tokie aukskarai taps ne tik puikiu išvaizdos akcentu, bet ir bus kur kas patogesnis aksesuaras nei apyrankės, pakabukai ar laikrodžiai. Festivalyje juk norėsis šėlti, šokti ir judėti, todėl tavęs neturi varžyti niekas

Sluoksniai

Dabar verta investuoti į kelis plonų drabužių sluoksnius. Saulei leidžiantis, vėstant orui keli sluoksniai neleis sušalti. Sluoksniuok lengvą suknelę ir megztą megztinį - jis neleis sušalti, o vakare tavo apranga virs megztinio ir sijono derinuku.

@carolinedeisler #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #Fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Jul 4, 2017 at 12:14am PDT

Triko

Triko (vadinamieji bodžiai) vasaros metu atstoja palaidines. Jie ypač patogūs nes leidžia nevaržomai judėti, tačiau lieka stabilūs - priešingai nei įprasti marškinėliai, neišlenda iš kelnių ar sijono. Hipių stiliui būdingi raišteliai, vasrtymai šiltąjį sezoną pritaikomi ir triko. Varstymais puošiami jų priekiai, nugaros, o jei triko yra ilgomis rankovėmis, šios taip pat gali būti varstytos virvelėmis.

@prettyfrowns #streetstyle #fashionblogger #ootd #instafashion #style #Fashion #streetfashion #ilovestreetstyle

A post shared by I Love Street Style (@ilovestreetstyle) on Jun 22, 2017 at 7:37am PDT

Užsimaskuok

Dabar labai madinga maskuojamoji spalva. Valentino dešimto dešimtmečio stiliaus maskuojamasis lietpaltis – vertinga investicija. Dieną apsivilk ant suknelės, o vakarui turėk dryžuotą šaliką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis