10 drabužių, kuriuos, vaikinai, deja tuoj pat išmestų iš merginų spintų

Merginas dažniausiai masina įvairios apklausos, kuriuose dalyvauja vaikinai. Vienas užsienio portalas nusprendė pasiteirauti vyriškosios lyties atstovų, kuriuos drabužius ar aksesuarus jie iš merginų spintų tuoj pat pašalintų. Nori atsižvelk į jų nuomonę, nori praleisk pro ausis, bet sutik, jog paskaityti smalsu!

Platūs, oversized megztiniai. Nors laisvi, kūno formas maskuojantys megztiniai šaltuoju sezonu vis dar išlieka madingi, vaikinams jie atrodo visiškai nepatrauklūs - juk maskuoja tavo figūros linkius ir yra skirti tik daržams ravėti. Tad jei būtų jų valia, jie panašius megztinius paaukotų labdarai arba... užsidėtų patys.

Džinsai aukštu liemeniu. Klasikinio tipo džinsus aukštu liemeniu renkasi dažna mergina - jie apsaugo pilvuką nuo šalčio ir puikiai maskuoja nereikalingus kilogramus, tačiau spėkite, ar jie patinka vaikinams? Toli gražu ne - jei būtų jų valia, jie mieliau regėtų merginą, dėvinčią įprastus džinsus arba džinsus žemesniu liemeniu.

Itin aukšti aukštakulniai. Aukštakulniai, kurių kulnas siekia dangų, vaikinus gąsdina. Ne dėl to, jog juos avėdama mergina gali atrodyti visa galva aukštesnė - tokius aukštakulnius pasirinkusi ji rizikuoja nukristi, o tuomet gresia užklupusios bėdos. Aukštakulniai, jų nuomone, elagantiška ir žavu, tik derėtų rinktis tinkamą kulniukų aukštį.

Kaspinėliai plaukuose. Apklausti vaikinai teigė, jog vienas labiausiai atstumiančių merginų aksesuarų yra kaspinėliai, kuriuos daugelis renkasi norėdamos paįvairinti įvaizdį. Vaikinų teigimu, kaspinėliai primena mažas mergaites, o jie su jomis visai nenori susitikinėti.

Pernelyg ankšti drabužiai. Tai kone baisiausias vaikinų košmaras. Mergina, pasirinkusi drabužius ne pagal figūros tipą, rizikuoja tapti vaikinų apkalbų objektu. Vyriškosios lyties nuomone, kiekviena figūra žavinga, tačiau kiekvienai jų būtinas tinkamas aprangos parinkimas.

Ilgi, klostuoti sijonai. Ilgi sijonai vaikinams asocijuojasi su griežtų mokytojų įvaizdžiu. Tokie sijonai, anot jų, tinka tik brandesnio amžiaus moterims, o jauno amžiaus merginoms tinkamesni trumpesnio kirpimo sijonai.

Tunikos. Nors tunikos yra nepakeičiamas drabužis vasarą, kuomet norisi laisvesnių, komfortiškesnių drabužių, vis dėlto jos vaikinams primena nėščiųjų aprangą. Anot vaikinų, rinkdamosis plačias tunikas atrodome lyg varpeliai, o tai jiems primena darželio laikus.

Didžiulės skrybelės. Elegancijos simbolis? Tik ne vaikinų akimis. Plačios skrybelės jiems asocijuojasi su karališkumu, bet į pasimatymą atėjusi ir tokia skrybele pasidabinusi mergina jiems atrodys mažų mažiausiai keista.

Lakūno akiniai. Nors naujausios akinių tendencijos byloja, jog šios formos akiniais šią vasarą nosį turi balnoti kiekviena, vaikinų požiūriu, jie ganėtina vyriški. Kur kas mieliau, anot jų, atrodo merginos, besirenkančius katės akių formos akinius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis