Ar šis Gigi Hadid sumanytas batelių avėjimo būdas taps nauja mada? (FOTO)

Kaip jau žinai, pirmosios naujausias tendencijas pristato manekenės. Tačiau tai jos dar ne tik ant podiumo demonstruodamos kolekcijas, bet ir tiesiog gatvėje, kai jas pagauna paparacių blykstės.

Jau keletą savaičių nuo modelio Gigi Hadid neatstoja fotografai. Užfiksuojamas kiekvienas jos pasirodymas tiek vakarėliuose, tiek eilinę dieną gatvėje. Kadruose, žinoma, pirmasis žvilgsnis krypsta į merginos aprangą.

Vienas paskutiniu metus daugiausia apkalbų sulaukęs G. Hadid įvaizdis - nuo-iki baltas derinys Niujorke. Pirmiausia kritikai pastebėjo modelio krūtinę, mat mergina po baltais sportiniais marškinėliais nesegėjo liemenėlės. Tuomet ne vienas kilstelėjo antakį atkreipęs dėmesį į modelio kelnes - prie šortų sagomis pritvirtintas klešnes.

O madistėms klaustukų sukėlė kita detalė - gana keistai avimi aukštakulniai. Jei bateliai tvirtinami raišteliais ties kulkšnimi, taip ir darome, kelis kartus čiurną apsukame raišteliu. Tačiau Gigi batelių avėjimą interpretavo savaip. Ji pirmiausia žemyn nusmaukė kelnių galus ir raištelius tvirtino sukdama ne ant nuogos čiurnos, o ant kelnių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Taip avimi bateliai atrodo gana keistai, bet juk ne pirmą kartą net ir pačios pretenzingiausios žvaigždžių idėjos vos per akimirką tampa tendencija. Galbūt netrukus ant kelnių rištis batelius bus visai populiaru? Tuo labiau, kad šią vasarą ties čiurna raišteliais / kaspinais tvirtinama avalynė supermadinga.

Vida Press nuotr.

Bateliai: ALDO, ZARA, H&M, SHEIN, gamintojų nuotr.

Jei tau patiko Gigi įvaizdis - štai, kaip gali jį atkartoti. Tiesa, įmantriųjų kelnių nesiūlome, kuo puikiausiai tiks paprasti balti džinsai.

Vida Press nuotr.

Kelnės, palaidinė H&M, diržas Black And Brown, rankinė Kendall + Kylie, kaklo papuošalas Mango, bateliai Givenchy, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis