O varge... vargšė Selenytė! S. Gomez ir vėl įsivėlė į atviros aprangos skandalą (FOTO)

Jau kelių iš eilės pasimatymų su atlikėju The Weekend metu S. Gomez buvo patraukta per dantį. Fotografai merginą vis užfiksuodavo pernelyg apsinuoginusią - tai šviečiančios kelnaitės, tai akis badanti krūtinė. Šį kartą Selena vėl paslydo...

Pastaruoju metu Los Andžele dažnai besilankanti mergina nepraleidžia progų paburkuoti su mylimuoju - atlikėju The Weekend. Tačiau tuo pat metu dainininkė dirba įvairiuose šou populiarindama savo naują singlą "Bad Liar". Keliaudama į vieną tokių interviu Selena Gomez patyrė stiliaus netyčiuką, kurio nelinkėtum ir priešei.

S. Gomez vilkėjo skulptūrišką baltą palaidinę, pilkus bridžus, o taliją pabrėžė plačiu juodu diržu. Prie originalaus ansamblio ji priderino šią vasarą itin madingus baltus aukštakulnius.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Galbūt netyčiuko niekas nebūtų pastebėjęs, jei mergina nebūtų pasisukusi šonu. Kadangi palaidinė šonuose atvira, čia kuo gražiausiai švietė nuogut nuogutėlė Selenos krūtinė. Ir taip... matyti buvo viskas. Tačiau S. Gomez jausdama aplinkinių žvilgsnius nė kiek nesusimėtė ir drąsiai nužingsniavo link automobilio. Na, visos žvaigždės pereina atvirumo metą, kai norisi parodyti šiek tiek daugiau nei reikėtų - galbūt Selena išgyvena būtent tokį etapą?

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis