Nauja kelnaičių mada: vienus traukia, kitus verčia gūžčioti pečiais (FOTO) (APKLAUSA)

Nors apatinio trikotažo mados nėra tos, kurios nuolat kinta, vis dėlto ir ten pasirodo karštų stiliaus naujienų.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pasirodo, didžiausias apatinio trikotažo trendas  šiuo metu - „granny“ stiliaus apatinis trikotažas. Tai patogus, nevaržantis apatinis trikotažas, kuris dažnai yra tapatinamas su „močiučių“ stiliaus apatiniais drabužiais.

Visai neseniai viena amerikiečių dizainerė paskelbė naują apatinių drabužių kolekciją, kurios vinis buvo „močiutiško“ stiliaus apatinės kelnaitės.

Anot dizainerės, metas užmiršti kūną veržiantį apatinį trikotažą, kuris ne tik nesukelia patogumo jausmo, bet dar ir yra tiesus kelias bakterijoms bei mikrobams. Dizainerės teigimu, daugelis dabartinio apatinio trikotažo gamintojų orientuojasi į tai, jog apatiniai turėtų patikti vaikinams.

O kodėl apatinis trikotažas negali būti skirtas vien tik merginų patogumui?

Mergina su „granny pants“
Mergina su „granny pants“
Fotolia nuotr.

Pavyzdžiui, apvalesnių formų modelis Kate Upton ne kartą viešai yra pripažinusi, jog mėgsta dėvėti vadinamuosius „granny pants“. Savo Instagramo paskyroje ji pasidalino nuotrauka, kurioje demonstruoja apatinį trikotažą ir paskelbė komentarą po nuotrauka: „nuotrauką skiriu „granny pants“ sugrįžimo į madą garbei” .

Kate Upton
Kate Upton
Vida Press



Kate Upton nuotrauką rasi čia.

Vis dėlto tokia nauja mada sulaukia ir skeptiškų nuomonių. Kai kurie teigia, jog laisvosios kelnaitės, nors ir patogios, tačiau nėra tokios stilingos, kaip kitos kelnaitės.

O ką tu manai apie  „granny style“ apatinį trikotažą?




Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis