Originalu ar keista? Emma Watson nešioja tik vieną auskarą(FOTO)

Neretai norime kažkuo išsiskirti: kartais šukuosena, kartais makiažu ar išskirtiniu papuošalu. Pastaruoju metu Holivudo žvaigždutės pamėgo įdomią tendenciją. Renginiuose ir vakarėliuose jos demonstruoja, kaip stilingai pasipuošti tik vienu auskaru.

Vienoms tai tiesiog praktiška (nes turi tik vieną pradurtą ausį), kitoms – mados reikalas. Tačiau kad ir kas lemtų tavo apsisprendimą pasipuošti vienu auskaru, turėtum žinoti, kaip jį priderinti prie bendro įvaizdžio. Čia nepralenkiama aktorė Emma Watson, ji dažnai segi žvilgsnius traukiančius auskarus, kurie nepalieka abejingų ir tampa šauniu originalaus stiliaus prieskoniu.

E. Watson, AFP/Scanpix nuotr.

Emilia Clarke, Kate Mara
Emilia Clarke, Kate Mara
Sipa Press, AFP/Scanpix nuotr.

Jei segi vieną auskarą:

1) Nebijok surišti ar sušukuoti plaukų taip, kad matytųsi abi ausys. Tegul visi žino, kad šis vienas auskaras – tavo įvaizdžio dalis.

2) Rinkis išraiškingesnį auskarą. Jis gali būti ypač ilgas (puikiai tiks, jei mėgsti bohemišką stilių), gali būti įdomesnės formos, pavyzdžiui, lyg antausis, ar masyvesnis. Svarbu, kad būtų pastebėtas.

Emma Watson
Emma Watson
AFP/Scanpix nuotr.

3) Jei segi vieną auskarą, verčiau atsisakyk dėmesį traukiančių kaklo papuošalų, apyrankių, tegul akcentu tampa būtent auskaras. Bet drąsiai derink net kelis skirtingus ar vienodus žiedus, jie su auskaru nekonkuruos.

Emma Watson
Emma Watson
Reuters, Sipa Press/Scanpix nuotr.

4) Norėdama pabrėžti įdomų aksesuarą, vilkėk neįmantraus dizaino drabužius. Mažiau blizgučių, raukinių, marginimų ir dekoro, verčiau rinkis minimalistinį įvaizdį. Auskaras puikiai išryškės subtilios vienspalvės suknelės fone, taip pat jei vilkėsi juodai baltus arba džinso drabužius.

Emma Watson
Emma Watson
Reuters, AFP/Scanpix nuotr.

5) Segimas tik vienas auskaras – drąsus pareiškimas, todėl nebijok griežčiau atrodančių drabužių. Odinė striukė, plėšyti džinsai, balti klasikiniai marškiniai, kelnių kostiumas – visa tai puikiai tiks. Pasidomėk rock ir tomboy stiliais.

Emma Watson
Emma Watson
Mavrixonline, Sipa Press, AFP/Scanpix nuotr.

6) Neprekrauk veido makiažo gausa. Ryškios akys bei lūpos – tam tikra prasme irgi yra aksesuarai, tad gali nustelbti auskarą. Rinkis arba sodresnes lūpas, arba išraiškingesnį akių makiažą. E. Watson segėdama vieną auskarą, dažnai dėmesį patraukia sodraus raudonio arba rausvomis lūpomis, o kartais renkasi paslaptingą padūmavusį žvilgsnį.

E. Watson, AFP/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis