5 tavo elgesio modeliai, kurie priverčia vaikinus bėgti nuo tavęs

Manai, jog esi nesi prasta mergina, bet vis prasidėję santykiai per greitai nutrūksta? Tuomet - ašarų pakalnė, savęs gailestis ir nepasitikėjimas vaikinais. Gal priežastis, na, bent dalelė jos, slypi tavyje?

1. Nesirūpinimas savimi

Iš tiesų darosi gėda pagalvojus, kiek daug vaikinus turinčių merginų mano, kad joms nebereikia rūpintis savo išvaizda, pavyzdžiui, skusti kojų, kadangi jos nebėra vienišos. Vaikinus tai verčia kraupti. Juk jie susipažino su mergina, kuri rūpinosi savimi, skaniai kvepėjo ir visuomet dailiai atrodė. Tik prisimink save per pirmuosius pasimatymus... Jei save apleidai, gali kaltinti tik save. Deja, tiesa yra karti, tačiau ji yra tiesa - vaikinai tikrai myli akimis...

2. Nepagarba jo asmeninei erdvei

Jei tavo vaikino nuotaika prasta ir jis nenori kalbėtis, paprasčiausiai palik jį kuriam laikui ramybėje. Dauguma vaikinų nemėgsta kalbėtis apie problemas, kurias su malonumu aptarinėja merginos. Jis taip pat nori turėti savo erdvę, kurioje galėtų pabūti vienas, susivokti mintyse ir paprasčiausiai patylėti.

3. Savo pačios gyvenimo neturėjimas

Nebūk viena iš tų merginų, kuri pamiršta draugus ir savo pačios interesus, kai tik jos gyvenime atsiranda vaikinas. Tai niekada nesibaigia geruoju, o taip besielgianti mergina atrodo nekaip.

4. Pasyvios agresijos naudojimas

Vyrai kur kas tiesmukiškesni nei moterys, taigi jei nepasakai jam aiškiai, kas yra ne taip, tačiau sukiojiesi aplink nepatenkinta, laukdama, kada gi jis atkreips dėmesį į tavo pasipiktinimą, tik sukelsi jam pyktį.

5. Pyktis, verkšlenimai ir niurzgėjimai

Visiems kartais pasitaiko ne pačių geriausių dienų – tai savaime suprantama. Vis dėlto patartina bent jau stengtis į viską žvelgti pozityviai ir džiaugsmingai. Būtent ši merginų savybė vaikinus taip žavi, jog šie trokšta būti su jomis amžinai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis