Idealūs santykiai vaikinų akimis: 5 ypatybės

Dažnai merginos idealius santykius su priešinga lytimi įsivaizduoja kitaip nei vaikinai. Skirtumus išvysi paskaičiusi, ko vaikinai tikisi iš idealių santykių:

Bendra draugija. Joks žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, negali visą gyvenimą būti vienišas. Todėl vaikinai ieško tokios merginos, su kuria būtų tiesiog gera būti. Nekalbame apie trumpus smagius pasimatymus ar išvykas. Vaikinams labai svarbu šalia turėti merginą, kuri bus kartu kiekvieną dieną, mokės jį suprasti, padrąsinti, paguosti, kartu ieškoti sprendimų ir skatinti tobulėti. Laikui bėgant vaikinų atrankos kriterijai keičiasi. Jauname amžiuje didelė dalis vaikinų pirmenybę teikia išoriniam grožiui, o metams bėgant vis labiau ima vertinti merginos gebėjimus bendrauti, suprasti, pradeda labiau žavėti intelektas, o ne „lėlytės“ išvaizda. Daugelis jau subrendusių vaikinų pripažįsta, kad su gražuolėmis smagu leisti laiką, o su rimtomis merginomis - leisti gyvenimą.

Patogumas. Stereotipas, kad vyrai yra medžiotojai, o moterys - namų jaukumo kūrėjos, nėra iš piršto laužtas. Vaikinams labai svarbu žinoti, kad mergina geba sukurti jaukią atmosferą, jos draugijoje galima atsipalaiduoti ir neapsimetinėti tuo, kuo nesi. Kiekvienas vaikinas svajoja vieną dieną turėti namus, kuriuose jo lauks mylinti mergina. Kad ir kokie stiprūs jie mano esą, vis dėlto jiems labai svarbu, kad mergina būtų lyg užuovėja, kuri jį išklausys, patars ir, jei reikia, paguos. Kai vaikinai tokią merginą suranda, paprastai dingsta noras „lakstyti į kairę“...

Intymūs ryšiai. Vaikinas, kviesdamas merginą į pasimatymą, turi viltį, kad anksčiau ar vėliau gaus progą su ja permiegoti. Kai vaikinas pradeda jausti sekso trūkumą, jis padarys viską, kad seksas į jo gyvenimą sugrįžtų bet kokia kaina. Todėl vaikinams sunku megzti santykius su merginomis, kurios saugo nekaltybę arba nesutinka permiegoti net praėjus keliems mėnesiams po pažinties. Tačiau seksas vaikinams tai pat svarbus ir todėl, kad jiems tai - meilės išraiška ir būdas parodyti prisirišimą. Sakoma, kad jei vaikinai galėtų rinktis tarp nuolatinio sekso ir maisto, jie greitai numirtų iš bado. Kaip manai, tai tiesa?

Taikumas. Dažnas vaikinas be kovos nepasiduoda. Nesvarbu, ar ginčijatės dėl filmo, kurį verta pamatyti kine, ar pažado, kurį jis pamiršo įvykdyti. Turėti ir ginti savo nuomonę - šaunu, tačiau atmink, kad ne visi ginčai verti visų tavo jėgų ar net draugystės. Nesutarimus galima palyginti su sniego gniūžte: riedėdama ji virsta į didžiulį sniego kamuolį, lygiai taip mažas ginčas gali pavirsti į tikrą emocijų audrą. Todėl suprask vaikino būdą ir užbėk įvykiams už akių. Negriauk draugystės dėl kvailų principų!

Atstumo išlaikymas. Kai įsimylime, norime su tuo žmogumi praleisti kiekvieną minutę. Ir nesvarbu, jei negalime būti šalia jų, tuomet rodome dėmesį žinutėmis, skambučiais, dovanomis ir kitais menkniekiais. Tačiau ilgainiui mūsų prisirišimas vaikinus gali pradėti gąsdinti. Taip, jiems tu labai svarbi, bet tai nereiškia, kad visas jo pasaulis pradėjo suktis tik aplink tave. Todėl jei vaikinas nori pabūti su draugais, šeima ar tiesiog vienas, tai nereiškia, kad tu jam neberūpi. Suprask jo norą ir tapsi dar labiau vertinama!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis