8 privalumai tavo gyvenime, jei turi brolį

Tu dažnai ant jo supyksti, rėki, niršti, pasišaipai, o neretai nori, kad jis nustotų tai daryti. Vis dėlto širdies gilumoje jį labai myli ir žinai, kad jis visuomet stovės tau už nugaros, kad ir kas nutiktų. Tau pasisekė - nusišypsojo laimė turėti brolį, kuris visą gyvenimą bus vienas iš tavo mylimiausių vyrų!

1. Tu niekada neliksi neapginta. Nesvarbu, tavo brolis jaunesnis, ar vyresnis, jis visuomet eis už tave, kad ir kas nutiks. Tik pabando kas nors nuskriausti jo sesutę! Atsirūgs su kaupu.

2. ...ir niekada neliksi neišjuokta. Na, jūs taip bendraujate. Traukiate vienas kitą per dantį, kai tik yra galimybė. Vis dėlto tokiu būdu mokotės būti tvirti ir atlaikyti sarkazmą bei kritiką. Nesvarbu, kiek jums metų, jus visada vienas iš kito pasijuoksite.

3. Kai liūdna, brolis tau praskaidrina nuotaiką. Visada. Net kai labai tamsu, jis visuomet bus tas mažytis šviesos ruoželis, kuris džiugins. Jis žino, kaip tave prajuokinti, nes geriausiai tave pažįsta ir žino, iš ko juokiesi iki tol, kol paskausta pilvą.

4. Iš jo tu mokaisi pažinti vyriškąją giminę. Kadangi jis vyriškosios lyties atstovas, tu susipažįsti su vyro gimine, jiems būdingomis savybėmis, charakterio bruožais, požiūriu į santykius, seksą. Jis atsri tavo gidas vyriškame pasaulyje.

5. Iš jo sužinai viską apie automobilius. Gal taip jais ir nesidomėtum, jei ne brolis... Būtent jis tau įskiepijo susidomėjimą automobiliais bei vairavimu.

6. Jūs turite tik jums abiems suprantamą kalbą. Nesvarbu, tai būtų kūno kalba, ar tik jums vienoms puikiai žinomas broliškas žodynas, jūs turite savo, tik jums suprantamą kalbos rūšį. Kaip kitaip - juk nuo mažumės kartu augote, mokėtės įvairių dalykų vienas iš kito ir juokėtės iki tol, kol pradės skaudėti pilvą.

7. Kai susipykstate, tu jam greitai atleidi, nes negali ant jo ilgai pykti. Konfliktų buvo, ir ne vienas, tačiau brolis - artimiausias žmogus, todėl kad ir kaip kartais erzintų jo ne vietoje numesti daiktai ar pasišaipymai, tu jį myli.

8. Iš jo mokaisi būti stipri. Visose gyvenimo situacijose pasitikėti savimi, nevengti iš savęs pasijuokti, turėti tvirtą poziciją, racionaliai mąstyti, nepasiduoti jausmams ar širdies šauksmui. Jis tavo kelrodė žvaigždė klaidžiame pasaulyje, kuriame privalai išlikti tvirta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis