8 dalykai, dėl kurių tave gali palikti vaikinas

Skyrybos - ne lengviausiai išgyvenamas jausmas. Skauda tiek palikus, tiek buvus paliktai. Nors dažniausiai palikimo priežastis yra puikiai žinoma, galbūt įmanoma užbėgti šiai santykių baigčiai už akių ir išvengti nemalonaus proceso. Lietuvos vaikinų pasiteiravome, kodėl jie dažniausiai palieka savo mylimas merginas.

Viešumoje ji priekaištauja

„Ji nėra tavo mama, o tu tikrai nesi jos vaikas. Jūs esate lygiaverčiai santykiuose. Nesvarbu, ką ji tau norėtų pasakyti ar padaryti, ji tai turi atlikti jums esant dviese ir stengtis diskutuoti su tavimi kaip suaugęs žmogus. Barimasis viešumoje – tai viena rimčiausių priežasčių, kodėl reikėtų nutraukti santykius su mergina,“ – teigia Domas.

Ji nusivylusi, tačiau nuo tavęs tai slepia

„Jeigu jūsų santykiai trunka tik mėnesį, o ji slepia nuo tavęs, jog yra kažkuo nusivylusi, vadinasi, jūsų santykiai nėra tvirti. Jeigu jūs draugaujate 8 mėnesius, o iš jų tavo mergina 3 savaites jaučiasi negerai be jokio pateisinimo, lauk bėdos arba skatink ją atsiverti. Bet kokiu atveju su mergina bendrauti darosi vis sunkiau. Uždarumas žudo ir visa tai užknisa,“ - mano Aurimas.

Ji persistengia

„Jeigu mergina ant tavęs „kabo“, tau derėtų ją palikti. Santykiai yra grįsti pasitikėjimu ir pagarba. Savo merginai pagarbą parodau kiekvieną dieną, todėl to paties noriu sulaukti ir iš jos. Bet ne per daug. Jeigu ji rašo šimtus SMS ir vis reikalauja, kad tu jai paskambintum, tau derėtų ją palikti“, - pataria Vytis.

Ji apgaudinėja

Viena rimčiausių skyrybų priežasčių: apgaudinėjimas. „Jeigu ji tave apgaudinėja - ji neverta tavęs. Todėl jeigu ji tave apgavo vieną katrą, nebesuteik jai antro šanso“, - pataria Titas.

Ji priklausoma

„Jeigu tu manai, kad mergina turi problemų su alkoholiu ar narkotikais - laikas išsiskirti. Jeigu tu jai nesistengsi padėti atsikratyti šių priklausomybių arba jei neišsiskirsi su ja, ji pripratins prie kvaišalų ir tave,“ – teigia penkiolikmetis Vaidas.

Ji flirtuoja su kitais vaikinais

Turbūt nėra blogiau, kai mergina žymiai linksmiau praleidžia laiką su kitais vaikinais, nei su savo vaikinu. „Jeigu jūs kartu kažkur išeinate su grupe žmonių ir tu išgirsti jos juoką iš jo pokšto, pamatai jos prisilietimą prie kito rankos, tiesiog mėgavimąsi kito kompanija, o kitais žodžiai tariant – jos flirtavimą, tai - tikrai pakankama priežastis su ja išsiskirti. Tas šlykštus jausmas tavo skrandyje, panašus į pavydą, tikrai neleis tau paprasčiausiai ramiai numoti ranka į jos elgesį ir toliau su ja normaliai bendrauti,“ – pasakoja Tomas.

Ji meluoja

Tai yra rimta. „Galbūt tu ją prigavai meluojant, kad, pavyzdžiui, ji nenuėjo į sporto klubą, kaip sakė, o susitiko su kitais draugais. Galbūt ji atšaukė jūsų susitikimą dėl ligos, bet vėliau tu ją pamatei šokančią klube. Žinoma, tokie melai nėra labai baisūs ir jie neapverčia jūsų draugystės aukštyn kojomis. Tačiau nereaguoti - ne išeitis. Jeigu jai kyla noras sumeluoti tokiais nereikšmingais momentais, didelė tikimybė, kad jai bus lengva pameluoti ir dėl rimtesnių dalykų,“ - mano Marius. Melas, nesvarbu dėl kokios priežasties, yra santykių griovėjas.

Ji tave kritikuoja

Labai gerai, kad vaikinai būna principingi ir gerbia save. „Jeigu tavo mergina nori tave įžeisti, žinodama, kad tau jos žodžiai bus tikrai skaudūs, vadinasi, jūsų santykiai „kliba“, - įsitikinęs dvidešimtmetis Darius. Todėl, jeigu tikrai turi savigarbos, niekuomet neleisk merginai tavęs įžeidžiančiai kritikuoti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis