Muah! Šiais 3 mėnesiais gimę vaikinai - geriausi bučiuokliai žemėje

Kas paneigs, jog nėra nieko labiau jaudinančio už bučinį? Neretai tai kur kas jausmingiau, meiliau ir aistringiau už patį intymų kontaktą! Šiltam pavasariui atkeliavus pateikiame tau karščiausiai ir jausmingiausiai besibučiuojančių vaikinų trejetuką. Tau tereikia sužinoti, kuriuo mėnesiu simpatija gimė!

VASARIS. Vasarį gimusiems labai svarbu, kad bent jau pirmasis bučinys įvyktų romantiškoje ir reikšmingoje vietoje. Dažniausiai vasarį gimę mėgsta iki bučinio „keliauti“ mažais žingsneliais: apglėbti merginą per pečius, pauostyti jos plaukus, pasakyti komplimentą, ir tada, visiškai užburtą jo romantikos kerų, ir pabučiuoti. Kuri gi atsispirtų?! Jie mėgsta romantiką, tačiau labiau už viską jie mėgsta pastovumą ir žinojimą, kad tai - ne paskutinis jų bučinys. Jie gali pasirodyti pasimatyme su rože dantyse ar lengvai pašiepti kitą nuvalkiotą „romantišką“ poelgį, tačiau iš tikrųjų jiems tai - tik nereikalingi blizgučiai, labiau už viską jie vertina ištikimybę ir paprastumą.

Ilgai ir aistringai. Liepą gimę vaikinai - tikri aistros, o kartais net ir itin vulgarių dalykėlių šalininkai. Jeigu jiems nuotaika bučiuotis - nepaleis tavęs iš glėbio kad ir keletą valandų, jiems svarbu savo jausmus parodyti veiksmais, todėl šį mėnesį gimusiam vaikinui patinkanti mergina po pirmojo pasimatymo tikrai neliks be bučinio. Liepą gimę dažniausiai savimi labai pasitiki ir nesidrovės pabučiuoti net ir tos merginos, kuri nerodo akivaizdžių susižavėjimo ženklų. Drąsuoliai! Šį mėnesį gimę vaikinai bučiuodamiesi mėgsta glostyti merginos plaukus arba stipriai ją laikyti apglėbę per pečius, visu kūnu parodydami susižavėjimą.

Šį mėnesį gimę „nevynioja į vatą“ ir tikrai nelauks tinkamo momento tave pabučiuoti. Jeigu jį užklups aistra, jis tikrai nepraleis progos tave pabučiuoti kad ir viduryje perėjos. Jų bučiniai dažnai būna itin energingi ir staigūs, bučiniai - aistringi, primenantys blogų berniukų bučinius iš garsių filmų. Jie tave erzins, vedžios už nosies, ignoruos, o tada, kai tu jais nusivilsi, apdovanos tave kerinčiu ir net šiek tiek įžūliu bučiniu. Atsargiai - jų bučiniai užburia, nepamesk galvos!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis