5 taktikų planas, po kurio vaikinas tavęs ilgai nepamirš

Jei nori, kad vaikinas mylėtų tave visa širdimi ir galiausiai pasipirštų, pasinaudok patarimais, kaip tapti nepamirštama. Pasirodyk geriausiai, demonstruok puikiausius savo būdo bruožus, būk tokia, kokios norėtų kiekvienas vyras.

1 žingsnis

Būk žaisminga. Juokis iš jo pokštų, švelniai patrauk per dantį už jo trūkumus. Žavėkis, kai jis iškrečia juoką, tai suteiks jam daugiau pasitikėjimo savimi. Beje, juokaudama niekada neperženk ribų ir neįžeidinėk, tiesiog nusikvatok, jeigu jis suklupo ar pan. Vaikinai nori merginų su humoro jausmu, bet nepiktų. Mažiausiai, ko jiems reikia - nuolatinius kivirčus ir konfliktus kelianti asmenybė.

2 žingsnis

Aiškiai kalbėk. Vaikinai nesupranta subtilių užuominų ir nesuvokia, kas dedasi merginos galvoje. Jei tave nuliūdino jo elgesys, sąžiningai pasakyk, ką galvoji ir kaip jautiesi. Gali kilti noras užsidaryti, tylėti, laukti, kol jis supras, kodėl esi nusiminusi, tačiau nesupras, kas dedasi. Atmink - vaikinai nėra orakulai, kuriems lengva nuspėti merginų mintis, jei pati neprasitarsi, jie taip ir liks nežinoję, kodėl esi nuliūdusi, įpykusi ar pavydi.

3 žingsnis

Palaikyk, kai jis nusiminęs, nespausk jo. Svarbiau palaikyti vaikiną, jei jis susidūrė su sunkumais darbe ar turi rūpesčių dėl santykių su artimaisiais, nei patarinėti. Būk jam parama, kai jam iš tiesų reikia paramos. Žinoma, vaikinas su tavimi turi elgtis lygiaverčiai. Jei rodai jam paramą, teiki pasitikėjimą, esi atvira, lygiai tokiomis pačiomis savybėmis jis turi atsidėkoti ir tau.

4 žingsnis

Nebijok parodyti, kad esi išmintinga, užjaučianti. Tavo vaikinui reikia merginos su vidine pusiausvyra, kuri gali padėti jam tapti geresniu, geriau suvokti žmonių jausmus. Dažna mergina nusiima jautriosios kaukę ir užsideda stipriosios, taip naikindamos moteriškąjį pradą savyje.

5 žingsnis

Turėk savo socialinį gyvenimą ir įvesk į jį savo vaikiną. Susitikite su vienas kito draugais. Būk maloni jo bičiuliams, nereikia sakyti, kad vienas jo draugas yra pasipūtėlis, kitas kvailas ir pan. Jie – jo draugai, priimk juos. Supažindink vaikiną su savo draugėmis. Neapkrauk jo paskalomis ir plepalais, šiuos dalykus palik mergaičių susitikimams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis