10 požymių, kad turi rimtą priklausomybę saldumynams

Pyragėliai, keksiukai, guminukai, kanelės, torčiukai, šokoladukai, batonėliai, čiulpinukai... Jei šiais ir kitais saldėsiais smaguriauji nuolatos, tikėtina, esi priklausoma nuo saldumynų. O kokie yra dešimt aiškių įrodymų, jog esi visiškai priklausoma nuo saldainių? Paskaityk!

1. Tavo rankinėje visuomet yra kažko saldaus. Nepalieki namų neįsitikinusi, jog tavo rankinėje ar kuprinėje yra kažkas saldaus, kuo galėtum pasitenkinti dienos eigoje. Draugai ar draugės žino, jei užsimanys saldumynų, visada gali kreiptis į tave.

2. Nežinai, ar ištvertum dieną be saldumynų. Kraupsti, kai išgirsti, jog kas nors laikosi savaitės ar mėnesio be saldumynų iššūkių. Tu atvirai pasakius nė nežinai, ar ištvertum dieną be ko nors saldaus. Ko gero, ir dabar valgai saldėsį.

3. Jei reikėtų rinktis, cukrus ar druska, vienareikšmiškai pasirinktum cukrų. Neberti druskos į patiekalus gal ir galėtum, tačiau ištverti kančias nesuvalgant ko nors gardaus... Ne, tai ne tau.

4. Su pasigėrėjimu stebi, kaip kažkas gamina desertus. Gali būti, jog ir pati mėgsti kepti pyragus ar keksiukus. Vis dėlto didesnė tikimybė, jog dievini juos valgyti.

5. Nėra nė vieno saldumyno, kuris tau nepatiktų. Daugelis mėgsta šokoladą, tačiau nejaučia malonumo valgydami guminukus ir atvirkščiai. Na, o tu mėgsti viską, kas saldu ir tirpsta burnoje!

6. Jei reikėtų rinktis, bučinys ar saldainis, gerai pagalvotum. Ir, ko gero, pasirinktum saldumyną! Sako, meilė saldi, tačiau gali išduoti, o štai saldumynai tokios kiaulystės niekada nepadarys.

7. Po pietų visada turi suvalgyti kažką saldaus. Tai tapo įpročiu, kurio neketini atsisakyti. Jei papietavusi neturi ko nors saldaus po ranka, jautiesi it nesava.

8. Draugėms visada dovanoji saldumynus. Kadangi taip vertini šiuos gardėsius, tavo draugės visada per gimtadienius ar kitas šventes lieka apdovanotos kažkuo gardžiu. Juk būtina dalintis gėriu, tiesa?

9. Tavo nuotaika gali būti sugadinta, jei šalia nėra saldumynų. Jei ilgesnį laiką negauni cukraus dozės, jautiesi pikta, nepatenkinta gyvenimu ar net keli bereikšmius konfliktus. Taip tavo organizmas perspėja, jog jį būtina nuraminti kuo nors saldžiu.

10. Tavo drabužiai nuolatos ištepti kokiu nors saldėsiu. Ar tai būtų nukritęs šokolado gabaliukas ant sijono, ar keksiuko įdaru išteptos kelnės, ar mėtiniais ledais papuošta suknelė... Ech, to neišvengsi, kai tavo gyvenime tokį didelį vaidmenį užima saldumynai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis